Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 7 december 2021

Gemeente Brecht: Nieuwe vacature: Technisch assistent-elektriciën

Nieuwe vacature: Technisch assistent-elektriciën
Je staat in voor de installatie, onderhoud, nazicht en herstelling aan elektrische en technische installaties in de gemeentegebouwen en netwerkbekabeling. Interesse? Je kandidaat stellen kan tot 18 januari 2022.
Lees verder

Nieuwe vacature: technisch assistent-garagist
Gemeente Brecht is op zoek naar een voltijdse garagist. Je staat in voor het onderhoud, nazicht en herstellingen aan vrachtwagens, kraan, tractoren, klein motorisch gereedschap, … Interesse? Je kandidaat stellen kan tot 18 januari 2022.
Lees verder

Vaccinatiecentrum Voorkempen blijft prikken tot en met april 2022
Op het Overlegcomité van 26 november 2021 werd beslist om alle 18-plussers een boosterprik van het COVID-19-vaccin aan te bieden. Daarom zal het vaccinatiecentrum Voorkempen in het Provinciaal Vormingscentrum in Malle al zeker open blijven tot en met april 2022.
Lees verder

UPDATE - Werken fietsoversteek Lessiusstraat
Agentschap Wegen en Verkeer werkt sinds maandag 15 november aan een veiliger fietsoversteek in de Lessiusstraat ter hoogte van de Broeckhovenstraat. De werken zouden normaal vrijdag 3/12 klaar zijn. Door het natte weer van vorige week zullen de werken (wegmarkeringen aanbrengen) tot vrijdag 10/12 duren. In de Lessiusstraat geldt deze week nog het...
Lees verder