Doorgaan naar hoofdcontent

Club Brugge maakt het in spektakelmatch onnodig spannend tegen Seraing

HLN
Club Brugge maakt het in spektakelmatch onnodig spannend tegen Seraing
Bizar avondje op Jan Breydel, waar Club Brugge enkel over de drie punten tevreden kan zijn. Ondanks drie goals flirtte de landskampioen de ganse match met puntenverlies.
Lees verder

Aanvoerder Mertens scoort opnieuw, maar ziet Napoli toch leidersplaats verliezen na nederlaag tegen Atalanta
Napoli is leider af in de Serie A. Het ging thuis met 2-3 de boot in tegen Atalanta, terwijl AC Milan en Inter hun wedstrijd wel wisten te winnen. Een sterke Dries Mertens stond wel weer aan het kanon bij Napoli en zit zo aan vier doelpunten in een week tijd.
Lees verder

Bart Swings moet vrede nemen met tiende plaats op schaatsmijl
De 1.500 meter tijdens de wereldbekerwedstrijden in Salt Lake City leverde Bart Swings niet meer dan de tiende plaats op. Toch was de 1:42.93 die hij noteerde de op een na snelste tijd uit zijn inmiddels behoorlijk lange loopbaan.
Lees verder

Turkse politie ontdekt bom voor bijeenkomst waarop president Erdogan toespraak zou houden
De Turkse politie heeft een bom gevonden onder de wagen van een agent die aanwezig zou zijn bij een evenement in het oosten van het land waar president Recep Tayyip Erdogan een toespraak hield. Dat meldt staatspersbureau Anadolu zaterdag.
Lees verder

Werkloze Courtois boekt simpele zege op bezoek bij Sociedad, Real Madrid loopt weer verder uit
Real Madrid heeft de altijd lastige trip naar Real Sociedad overleefd. In de eerste helft had de Koninklijke het nog moeilijk, maar twee flitsen na rust stelden de zege veilig. Thibaut Courtois had een werkloze avond, Eden Hazard kwam niet in actie.
Lees verder

Lewis Hamilton in lastige positie door omstreden sponsordeal van Mercedes: "Ik wist er niets van"
Lewis Hamilton is doorgaans uitgesproken als het gaat om maatschappelijke thema's en misstanden in de wereld. Vanavond na de kwalificatie - waar hij de pole pakte na een fout van Verstappen - werd hij bevraagd over een omstreden sponsordeal van zijn team Mercedes. "We zullen zien of dat logo op de auto blijft."
Lees verder

Rallypiloot Thierry Neuville duikt 30 meter diep in ravijn, copiloot met schouderblessure afgevoerd in reddingshelikopter
Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe hebben eerder vandaag een enorme crash gemaakt tijdens testen in de buurt van Labastide-Rouairoux op de D165 in de Franse Tarn. De Hyundai i20 maakte een duik van dertig meter. Neuville en Wydaeghe liepen geen ernstige verwondingen op.
Lees verder

Thierry Neuville duikt 30 meter diep in ravijn, copiloot met schouderblessure afgevoerd met reddingshelikopter
Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe hebben eerder vandaag een enorme crash gemaakt tijdens testen in de buurt van Labastide-Rouairoux op de D165 in de Franse Tarn.
Lees verder

Roterende Clement ondanks twee tegengoals vooral tevreden met drie punten tegen Seraing: "Nu goed naar match tegen PSG toe werken"
En plots ging het snel kort voor de rust in Club Brugge-Seraing. De thuisploeg had vijf keer kunnen scoren, de realiteit was een krappe 3-2. Philippe Clement: "Spijtig dat we de rust in gingen met maar één doelpunt verschil."
Lees verder

Dit geeft de Brugse burger moed: PSG blijft tegen Lens steken op draw
Geen geslaagde generale repetitie voor Lionel Messi en co voor het Champions League-duel van dinsdag tegen Club Brugge. Paris Saint-Germain kon pas in blessuretijd een punt veiligstellen op het veld van Lens. Het werd 1-1.
Lees verder

Bart Swings verovert in WB-manche van Salt Lake City goud in de massastart
Goud voor Bart Swings in de massastart tijdens de wereldbekerwedstrijden in Salt Lake City. Onze 30-jarige landgenoot plaatste op het gepaste moment zijn demarrage.
Lees verder

Twee tieners doodgeschoten in Memphis, vlakbij bedevaartsoord van Elvis Presley. Baby in kritieke toestand opgenomen
In de Amerikaanse stad Memphis zijn vrijdagavond twee tieners doodgeschoten, twee meisjes van 15 en 16 jaar oud. Twee andere kinderen raakten door kogels zwaargewond. Het gaat om een meisje van 16 en een baby van 9 maanden. Zij verkeren volgens de lokale politie nog in kritieke toestand. Ook een volwassen vrouw liep verwondingen op en werd naar een ziekenhuis gebracht.
Lees verder

Tom Lenaerts over affaire-De Pauw: "Het had nooit tot een rechtszaak mogen komen"
Televisiemaker Tom Lenaerts heeft zaterdagavond in het Canvas-programma 'Alleen Elvis blijft bestaan' gereageerd op de affaire-De Pauw. Hij vertelde dat het nieuws destijds insloeg "als een bom" en noemde de zaak "tragisch" en "intriest". "Het had nooit tot een rechtszaak mogen komen", zei hij ook. "Iedereen die erbij betrokken is, is vernederd de voorbije jaren."
Lees verder

Incubatietijd bij omikronvariant lijkt korter volgens Britse gezondheidsdienst
De tijd tussen het moment van besmetting en het moment dat je besmettelijk wordt - ook wel de incubatietijd genoemd - lijkt bij de omikronvariant korter te zijn dan bij andere coronavarianten. Dat meldt de Britse gezondheidsdienst UK Health Security Agency op basis van een nieuwe analyse van Britse wetenschappers.
Lees verder

LIVE (18u30). Wie trekt aan het langste eind in Waals duel tussen Charleroi en Standard?
• Aftrap: 18u30
Lees verder

LIVE (15u). Houdt Rangnick bij eerste beurt de punten thuis met Man U tegen het Crystal Palace van Benteke?
• Aftrap: 15u
Lees verder

LIVE (13u30). Spektakel verwacht: Beerschot en Antwerp betwisten derby op het Kiel
• Jupiler Pro League • Aftrap: 13u30 • Het Kiel • Beerschot-Antwerp
Lees verder

LIVE (16u). Rekent Anderlecht af met Zulte Waregem?
• Jupiler Pro League • Aftrap: 16u • Lotto Park • Anderlecht-Zulte Waregem
Lees verder

LIVE (21u). Wint Racing Genk nu wel op het veld van KV Mechelen?
• AFAS Stadion
Lees verder

CNN ontslaat broer van gouverneur New York die moest opstappen vanwege vermeende seksuele intimidatie
Chris Cuomo, broer van de voormalige gouverneur van New York Andrew Cuomo, is met onmiddellijke ingang ontslagen door zijn werkgever CNN. Eerder deze week had CNN Chris Cuomo al geschorst omdat hij veel nauwer betrokken was bij het schandaal rond zijn broer Andrew dan eerder werd aangenomen.
Lees verder