Doorgaan naar hoofdcontent

Zoon van miljonair Peter Gillis uit 'Massa is Kassa’ overvallen op vakantiepark: “Heel sneu, zo'n aardige jongen”

HLN
Zoon van miljonair Peter Gillis uit 'Massa is Kassa' overvallen op vakantiepark: "Heel sneu, zo'n aardige jongen"
Mark Gillis, zoon van de Nederlandse vakantieparkenmagnaat Peter Gillis (bekend uit het tv-programma 'Massa is kassa'), is afgelopen nacht in zijn chalet op vakantiepark Prinsenmeer overvallen en mishandeld. Dat bevestigen meerdere bewoners van het park in Ommel, bij Eindhoven, aan het AD.
Lees verder

Novak Djokovic heeft revanche beet en pakt zesde eindzege in Parijs
Novak Djokovic heeft het ATP Masters 1.000-toernooi van Parijs (hardcourt/2.603.700 euro) op zijn naam geschreven. De Servische nummer één van de wereld versloeg in de finale de Russische titelverdediger in de Franse hoofdstad, Daniil Medvedev (ATP 2), na twee uur en zestien minuten tennis in drie sets (4-6, 6-3 en 6-3).
Lees verder

Belgen grijpen naast goud op EK veldrijden: "Op voorhand te weinig rekening gehouden met Van der Haar"
Vijf Belgen in de top zes, maar het EK-goud ging wel naar de Nederlander Lars van der Haar. Quinten Hermans (tweede), Michael Vanthourenhout (derde) en Toon Aerts (vierde) deden na afloop hun verhaal. "De sterkste man in koers heeft gewonnen."
Lees verder

Peter Van de Veire interviewt z'n eigen vrouw over haar nieuwe boek: "Ik kijk enorm naar haar op"
Geïnterviewd worden door je eigen man: dat overkomt je niet elke dag. Peter Van de Veire ging afgelopen weekend in gesprek met z'n echtgenote, kinderpsychiater Ilse Van Loy, naar aanleiding van de release van haar nieuwe boek 'Moeder, waarom spelen wij?'. De MNM-stem stak daarbij de bewondering voor z'n wederhelft niet onder stoelen of banken: "Ilse is een fantastische echtgenote."
Lees verder

Kinderpsychiater Ilse Van Loy, mevrouw Peter Van de Veire, stelt nieuw boek voor: "Spelen is zo verdomd belangrijk"
Geïnterviewd worden door jouw eigen man: kinderpsychiater Ilse Van Loy ging afgelopen weekend in gesprek met radiomaker Peter Van de Veire. Van Loy stelde er tijdens het festival 9000 Boeken haar boek 'Moeder, waarom spelen wij?' voor. "Onze wereld is te veel gericht op prestaties", zegt ze scherp.
Lees verder

Thomas Pieters wint Portugal Masters
Thomas Pieters heeft in Vilamoura het Portugal Masters (European Tour/1,5 miljoen euro) op zijn palmares gebracht. Met een slotronde in 68 slagen, drie onder par, bracht de 29-jarige Antwerpenaar zijn totaal op 264, negentien onder.
Lees verder

Thomas Pieters wint Portugal Masters: "Dit voelt geweldig"
Thomas Pieters heeft in Vilamoura het Portugal Masters (European Tour/1,5 miljoen euro) op zijn palmares gebracht. Met een slotronde in 68 slagen, drie onder par, bracht de 29-jarige Antwerpenaar zijn totaal op 264, negentien onder.
Lees verder

Prins Harry mag niet in uniform naar gala voor oorlogshelden
Prins Harry (37) draagt volgende week tijdens het 'Salute to Freedom'-gala voor oorlogshelden in New York 'gewone' kleding. Volgens onder meer de Daily Mail mag de oud-militair geen uniform dragen, omdat hij zijn eretitels is kwijtgeraakt na zijn stap terug binnen het Britse koningshuis.
Lees verder

Ini Massez over haar dochters: "Hun liefjes blijven slapen, terwijl ik seks moest ontdekken tussen de bierbakken op een feestje"
Na de moeilijke puberteit van dochters Pien (17) en Jakoba (16) vindt actrice Ini Massez (45) opnieuw evenwicht in haar leven. Ze slaagt erin haar dochters stilaan los te laten en ook haar carrière loopt op wieltjes. Ze schittert in de film 'Red Sandra', de tv-reeksen 'Loslopend Wild' en 'Zie Me Graag' én op de set van de nieuwe Vlaamse Netflix-reeks 'Diamonds'. "Wij gaan geen enkel onderwerp uit de weg", vertellen de drie dames in een exclusief gesprek tussen moeder en dochters. Ook drank, drugs en seks worden openhartig besproken. "Dat moet, al botst het wel eens."
Lees verder

Eerste slachtoffers van drama op AstroWorld-festival krijgen een gezicht, jongste amper 14 jaar oud: "Liefste en slimste jongeman die ik ken"
De jongste van acht doden op het muziekfestival in Houston was amper 14 jaar. De oudste 27. "Mijn broer stierf toen hij mijn schoonzus probeerde te helpen", zegt de broer van Danish Baig. Hij stond zelf ook tussen de dansende menigte en meent dat rapper Travis Scott de stormloop uitlokte. "Hij riep mensen vooraan naar het podium te komen en deed ze nét in die mensenmassa springen."
Lees verder

LIVE. Di Lorenzo hangt bordjes weer in evenwicht, keert Napoli scheve situatie meteen helemaal om?
• Serie A • Aftrap: 18u • Diego Armando Maradona Stadium • Napoli - Hellas Verona
Lees verder

Eindelijk bewezen: broccoli en spruitjes smaken écht anders voor kinderen
Spruitjes, broccoli of bloemkool: het zijn niet meteen de favoriete groenten van kinderen. Wetenschappers ontdekten nu waarom dat zo is. Een chemische reactie in hun mond veroorzaakt een geur als die van rottend vlees, zo blijkt.
Lees verder

LIVE. Vintage Radja! Kanonskogel Nainggolan spat uiteen op de lat
• Jupiler Pro League • Bosuil • Aftrap: 18u30 • Antwerp moet reageren na lastige periode
Lees verder

LIVE. Priske wil reactie zien van Antwerp, Kompany kiest voor Zirkzee en Kouame voorin bij Anderlecht
• Jupiler Pro League • Bosuil • Aftrap: 18u30 • Antwerp moet reageren na lastige periode
Lees verder

Morgen grenzen open voor gevaccineerde internationale reizigers: VS verwachten forse toestroom
De Verenigde Staten verwachten morgen/maandag een forse toestroom van internationale bezoekers die hun grenzen oversteken, zowel door de lucht als over land. Maandag komt namelijk een einde aan de reisbeperkingen die de VS in maart 2020 een groot deel van de wereldbevolking oplegden om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan.
Lees verder

Football Talk. Dessers opnieuw de held bij Feyenoord in extra tijd - Puntenverlies voor Atlético na doldwaas slot
Op de twaalfde speeldag in La Liga heeft Atlético Madrid, met Rode Duivel Yannick Carrasco een volledige wedstrijd op het veld, op verplaatsing bij Valencia 3-3 gelijkgespeeld. De Madrilenen stonden na 90 minuten nog 1-3 voor, maar gaven de zege diep in blessuretijd uit handen.
Lees verder

LIVE (21u). Yves Vanderhaeghe test positief en zit vanavond niet op de bank bij Cercle tegen Genk
• Jupiler Pro League • Speeldag 14 • Aftrap: 21u • Cegeka Arena
Lees verder

LIVE. 1-1 in Napels, krijgt Mertens na de pauze wel speelminuten?
• Serie A • Aftrap: 18u • Diego Armando Maradona Stadium • Napoli - Hellas Verona
Lees verder

INTERVIEW. Wat mogen we nog van deze vierde golf verwachten? Viroloog Steven Van Gucht: "Alle modellen tonen dat er weer stijging aankomt"
De coronacijfers lijken de goede richting uit te gaan. Ze stijgen nog steeds maar wel iets minder snel dan voorheen. Betekent dit dat we op de goede weg zijn om deze vierde golf te verslaan? Of staat ons nog veel erger te wachten? "Morgen is de herfstvakantie voorbij. Dan gaan de kinderen en jongeren weer naar school en zullen er weer meer mensen gaan werken", zegt Sciensano-viroloog Steven Van Gucht. "Dat effect zullen we niet onmiddellijk zien, maar ik durf niet te zeggen dat de cijfers binnen twee à drie weken niet opnieuw de hoogte ingaan."
Lees verder

Opnieuw 138 rebellen gedood bij gevechten in Jemen
De door Saudi-Arabië geleide militaire coalitie in Jemen zegt zondag dat het in de afgelopen 24 uur 138 Houthi-rebellen heeft gedood bij nieuwe aanvallen rond Marib, het laatste loyalistische bolwerk in het door oorlog verscheurde noorden van het land.
Lees verder