Doorgaan naar hoofdcontent

Van debardeurs tot grafische truien: 9 wintertrends met wol in de hoofdrol volgens modekenner Hilde Geudens

HLN
Van debardeurs tot grafische truien: 9 wintertrends met wol in de hoofdrol volgens modekenner Hilde Geudens
Het wordt weer kouder en wanneer de temperaturen dalen, krijgt breiwerk de hoofdrol in onze kledingkast. Een setje, een lange jurk of een polo van wol; alles kan en mag. Ook met een chunky kabeltrui of een Noorse print scoor je op modevlak. Modekenner Hilde Geudens vertelt welke trends en exemplaren dezer dagen hoog spel spelen.
Lees verder

RECENSIE. 'The Window': "Onderhoudend, maar alle clichés over de voetbalwereld passeren de revue"
Frustratie, haat en afgunst: dat zijn zowat de gevoelens die domineren in de profvoetbalwereld als we de nieuwe Engelstalige serie 'The Window' moeten geloven. De internationale coproductie, bij ons te bekijken op Streamz, verkent de meedogenloze werking buiten het veld van het spel en schetst daarbij geen rooskleurig beeld. Maar kan deze reeks, met in de hoofdrollen onder andere onze eigenste Lynn Van Royen, ook overtuigen? Bram De Brabander zoekt het in onze 'Kijkgids' voor u uit.
Lees verder

Janine Bischops herleeft na corona-schrik: "Maar toch blijf ik een angsthaas"
Onlangs werd ze nog opgenomen in het ziekenhuis na een druk op haar borst, maar ondertussen is Janine Bischops (79) weer helemaal de oude. "Ik lag daar geschminkt in mijn nachtkleedje. De cardioloog zei me de volgende dag dat ik er toch wat marginaal uitzag met al die make-up op mijn gezicht", lacht ze. In een interview vertelt ze over haar rol in 'Familie', ouder worden en de angst voor corona. "Ik ben een echt oorlogskind. Weet ge dat mijn voordeur altijd op slot is als ik thuis ben?"
Lees verder

LIVE. Rusten in Eupen! De Panda's en Zulte Waregem houden elkaar in evenwicht na goals van Vossen en Nuhu
• Jupiler Pro League • Aftrap: 16u15 • Am Kehrweg • Eupen-Zulte Waregem
Lees verder

LIVE. Toch nog spanning? Celta de Vigo scoort tegen na mistasten van Ter Stegen
• La Liga • Aftrap: 16u15 • Estadio de Balaídos • Nog zonder Xavi, die wellicht maandag wordt voorgesteld
Lees verder

LIVE. Klus nu al geklaard voor FC Barcelona, dat met 0-3 gaat rusten tegen Celta de Vigo
• La Liga • Aftrap: 16u15 • Estadio de Balaídos • Nog zonder Xavi, die wellicht maandag wordt voorgesteld
Lees verder

Archeologen vinden zeldzame 'slavenkamer' in Pompeii
Archeologen hebben in Pompeii de overblijfselen van een "slavenkamer" opgegraven. Dat is een uitzonderlijk zeldzame vondst, zeggen de archeologen, die zaterdag met verklaringen kwamen over de kamer die ze aantroffen in de Romeinse stad die bijna 2.000 jaar geleden werd verwoest door de uitbarsting van de vulkaan Vesuvius.
Lees verder

Peeters gaat elektrificatie vloot van De Lijn opkrikken
Het klimaatplan van de Vlaamse regering zet ook in op de vergroening van het openbaar vervoer. "Personenwagens, bestelwagens, vrachtwagens maar ook de elektrificatie van de vloot van De Lijn én zijn pachters is een belangrijke schakel", stelt Vlaams minister van Openbaar Vervoer Lydia Peeters (Open Vld). Om binnen het openbaar vervoer een versnelling hoger te schakelen, zal een investeringsvehikel ontwikkeld worden waarin vanaf 2023 jaarlijks 65 miljoen euro ter beschikking zal staan.
Lees verder

OVERZICHT. Deze evenementen liepen net zoals AstroWorld tragisch af
Vrijdag stierven minstens acht mensen tijdens het optreden van de Amerikaanse rapper Travis Scott op het festival AstroWorld in de stad Houston, in de Amerikaanse staat Texas. Het is niet de eerste keer dat concerten een dramatische wending krijgen. Ook deze evenementen liepen tragisch af. Een overzicht.
Lees verder

LIVE. Zulte Waregem zorgt voor het meeste gevaar na rust
• Jupiler Pro League • Aftrap: 16u15 • Am Kehrweg • Eupen-Zulte Waregem
Lees verder

'Salt Bae' verlaat peperduur restaurant in Londen dat biefstukken van 900 euro serveerde
Nusret Gökçe, die enkele jaren terug opklom van arme slager tot celebrity chef via zijn online personage 'Salt Bae' verlaat Londen slechts zes weken na de opening van zijn laatste restaurant om in Saudi Arabië een nieuw filiaal te openen. De rekeningen voor dinertjes liepen soms op tot 37.000 pond (43.000 euro).
Lees verder

Clubiconen halen hard uit naar Manchester United na afgang tegen City: "We zijn afgemaakt"
Voormalige clubiconen zijn vandaag keihard voor Manchester United na de 0-2-nederlaag tegen City op Old Trafford. Gary Neville schrok van de angst bij zijn voormalige ploeg en ook Roy Keane is niet mals. "Het zijn stuk voor stuk internationals. Ik snap dan echt niet hoe je zo kunt verdedigen."
Lees verder

Opnieuw onderzoek naar verkrachting jonge vrouw in Gent
De politie onderzoekt een mogelijk nieuwe verkrachting van een jong meisje in Gent. De feiten zouden in de vroege ochtend van zaterdag plaatsgevonden hebben in de toiletten van een café in de Overpoortstraat. De cafébaas zelf wist van niets, tot de politie zijn camerabeelden kwam opvragen. "Hier was acht man personeel, wat kunnen we nog meer doen?"
Lees verder

Primeur: Loena Hendrickx, derde in Turijn, als eerste Belgische ooit in de prijzen bij Grand Prix
Kunstschaatsster Loena Hendrickx heeft vandaag tijdens de Gran Premio d'Italia een grootse prestatie geleverd. Hendrickx eindigde in Turijn als derde, achter de Russinnen Anna Shcherbakova en Maiia Khromykh.
Lees verder

Safari in Zuid-Afrika eindigt in nachtmerrie voor Nederlander: cobra bijt in zijn geslachtsdeel op wc
Een safaritocht in Zuid-Afrika is voor een Nederlandse vakantieganger op een complete nachtmerrie uitgelopen. De 47-jarige toerist werd tijdens een sanitaire stop in zijn penis gebeten door een giftige cobra. De man moest met spoed geopereerd worden nadat zijn geslachtsdeel begon te zwellen. Zonder medische hulp had de Nederlander, die op de intensive care belandde, het mogelijk niet overleefd.
Lees verder

LIVE. Geeft Barça 0-3-voorsprong te grabbel? Nolito zorgt kwartier voor tijd voor aansluitingstreffer
• La Liga • Aftrap: 16u15 • Estadio de Balaídos • Nog zonder Xavi, die wellicht maandag wordt voorgesteld
Lees verder

LIVE. Krijgen we nog een winnaar in Eupen? Nuhu kan nét niet voor 2-1 zorgen
• Jupiler Pro League • Aftrap: 16u15 • Am Kehrweg • Eupen-Zulte Waregem
Lees verder

Rapper Travis Scott over tragedie tijdens z'n optreden op AstroWorld Festival: "Ik ben hier kapot van"
Travis Scott (29) heeft op Twitter gereageerd op de tragische gebeurtenissen op het AstroWorld Festival vrijdagavond. Tijdens een optreden van de rapper, die het event ook mee organiseerde, lieten minstens acht mensen het leven. "Mijn gedachten zijn bij de families van de slachtoffers", laat hij weten in een statement.
Lees verder

Xavi heeft véél werk: FC Barcelona gooit 0-3-voorsprong te grabbel
En of Xavi nog véél werk heeft. FC Barcelona stond halfweg 0-3 voor, maar gooide die ruime voorsprong tegen Celta de Vigo na een erg povere tweede helft te grabbel. 3-3 dus en weer geen zege in La Liga.
Lees verder

Dode (58) en zwaargewonde bij klap tegen duiker in Heuvelland
Op de baan van Wulvergem naar Nieuwkerke, in Heuvelland, is zaterdagnamiddag een dodelijk ongeval gebeurd. Een kleine bestelwagen raakte van de weg en sloeg te pletter tegen een duiker.
Lees verder