Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 25 november 2021

Tussenstand energieke straatcompetitie

de Duurzame Wereld
Tussenstand energieke straatcompetitie
Tussenstand energieke straatcompetitie Met de Energiecheck ontdekken bewoners op een makkelijke manier wat de mogelijkheden zijn om hun huis te verduurzamen. Inde campagneweek starten we met een straatcompetitie die tot 1 december 2021… Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan
Lees verder

Duurzame overslag met elektrische kraan bij CTU Rivierenland Tiel
Duurzame overslag met elektrische kraan bij CTU Rivierenland Tiel CTU Rivierenland legt in Tiel een 100% elektrische terminalkraan aan. Via deze terminal worden goederen overgeslagen van weg naar water. Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Lees verder

November 2021 - Slim met energie
November 2021 - Slim met energie November - Slim met energie In Leusden zijn nu ruim 2.650 daken van woningen en bedrijven voorzien van zonnepanelen. Die leveren zonnestroom voor 16% van de elektriciteit die we in Leusden gebruiken. Of 5.000 gezinnen (38% van alle inwoners) als we alle Leusdense zonnestroom voor onze woningen...
Lees verder

IMVO: Fair2 verduurzaamd toerisme sector in Ethiopië
IMVO: Fair2 verduurzaamd toerisme sector in Ethiopië ... Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Lees verder

Zonnepanelen in beschermd stadsgezichten
Zonnepanelen in beschermd stadsgezichten Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Lees verder

Autobouwers investeren 700 miljoen in Europese snellaadstations
Autobouwers investeren 700 miljoen in Europese snellaadstations Autobouwers BMW, Hyundai, Mercedes-Benz, Ford en Volkswagen willen hun Europese netwerk van snelladers voor elektrische auto's sneller uitbreiden. Daarvoor investeren de grote autobouwers 700 miljoen euro tot 2025. De autofabrikanten hebben voor het uitbreiden van het Europese netwerk
Lees verder

IMVO: Fairtrade verbetert leefomstandigheden van Colombiaanse koffieboeren
IMVO: Fairtrade verbetert leefomstandigheden van Colombiaanse koffieboeren ... Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Lees verder

November success story: Putting climate action into practice on the doorstep of COP26
November success story: Putting climate action into practice on the doorstep of COP26 Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Lees verder

Antwoorden op Kamervragen over energiebedrijf dat klanten loost
Antwoorden op Kamervragen over energiebedrijf dat klanten loost Staatssecretaris Yeşilgöz-Zegerius (EZK - Klimaat en Energie) geeft antwoord op vragen over het bericht 'Energiebedrijf loost klanten vanwege hoge gasprijs'. De Tweede Kamerleden Van Dijk en Thijssen (beiden PvdA) en Van der Lee (GL) hebben deze vragen gesteld.
Lees verder