Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zondag 7 november 2021

Stad Tielt: Website Vaccinatiecentrum Tielt Noord online

Website Vaccinatiecentrum Tielt Noord online
Vanaf midden november krijgt Vaccinatiecentrum Tielt een doorstart op de nieuwe locatie: Galgenveldstraat 16 in industriepark Tielt Noord. De website van ons centrum is intussen aangepast.
Lees verder

Wekelijkse markt - ook op donderdag 11 november
De wekelijkse donderdagmarkt vindt ook op 11 november (Wapenstilstand) plaats. De markt is opgesteld aan het Generaal Maczekplein en in de Sportlaan tussen 7u30 en 13u00.
Lees verder

Wandel, loop of step mee in Aarsele - 11 november
Al jarenlang is 11 november de ideale gelegenheid om een winterse wandeling te maken. Dit jaar verkennen we Aarsele.
Lees verder

Werken Oude Pittemstraat vanaf 8 november
Vanaf maandag 8 november tot uiterlijk 15 december wordt de Oude Pittemstraat, meer bepaald het gedeelte tussen de rotonde aan de Holdestraat en het kruispunt met de Stedemolenstraat, afgesloten voor...
Lees verder

Kom Covid Safe naar Cultuurcentrum Gildhof
Om je veilig van cultuur te laten genieten, werkt Cultuurcentrum Gildhof voor alle voorstellingen voortaan met het Covid Safe Ticket.
Lees verder

Bezorg je wensen aan de Sint!
Op het Alexianenplein staat vanaf 10 november een echte Sint-brievenbus waar je je brief of tekening voor de Sint kan in achterlaten. De Sint liet alvast weten dat hij elke brief zal beantwoorden!...
Lees verder

Herdenking Wapenstilstand - Donderdag 11 november
Op 11 november herdenken we de militaire en burgerlijke slachtoffers van de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Dat gebeurt traditioneel met een plechtigheid in Tielt en in Aarsele.
Lees verder