Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 24 november 2021

Retie: 3 500 extra uitnodigingen vertrokken voor extra prik na Johnson & Johnson

3 500 extra uitnodigingen vertrokken voor extra prik na Johnson & Johnson
Afgelopen weekend vertrokken 3 500 uitnodigingen naar inwoners die eerder dit jaar gevaccineerd werden met Johnson & Johnson. Het gaat hier over een extra prik met Pfizer voor inwoners van alle leeftijden, dus niet uitsluitend de 65-plussers.
Lees verder

Voorleesweek 2021: De vreemde uil door Lieve Van Looy op 27 november bij Trezemieke
In 2021 loopt de Voorleesweek van 20 tot 28 november. Kom op zaterdag 27 november tussen 14.00 u. en 16.00 u. naar Trezemieke. In de stallen tussen het stro kan je luisteren naar Lieve Van Looy, waar zij voorleest uit haar eigen werk 'De vreemde uil'.
Lees verder

Als zorgverlener nog niet uitgenodigd voor je extra prik?
Zorgverleners die nog niet zijn uitgenodigd voor de extra prik, kunnen zelf in www.myhealthviewer.be controleren of ze al in aanmerking komen. In vergelijking met de oorspronkelijke vaccinatiecampagne bestaat er voor de extra prik geen Vlaamse 'sta ik op de lijst'-tool meer.
Lees verder

Gevaccineerd met Astra Zeneca? Registreer je op Vaxlist voor extra prik
Alle inwoners die in ons vaccinatiecentrum gevaccineerd werden met Astra Zeneca en een extra Pfizer-prik wensen, vragen we om zich te registreren op www.vaxlist.be. Vanuit de reservelijst kom je mogelijk sneller in aanmerking voor de extra prik.
Lees verder