Doorgaan naar hoofdcontent

Neef (35) en twee medeplichtigen takelen koppel zwaar toe voor geld, voertuigen en vuurwapens

HLN
Neef (35) en twee medeplichtigen takelen koppel zwaar toe voor geld, voertuigen en vuurwapens
In de nacht van vrijdag op zaterdag werd een koppel in de De Kerchove d'Exaerdestraat overvallen. Een man (57) en zijn partner, een vrouw van 54 jaar oud, werden gekneveld en verwond achtergelaten. Ze verkeren in levensgevaar. Opvallend: onder de drie daders zit de neef van het vrouwelijk slachtoffer. Ze eisten voertuigen, geld en vuurwapens. Op vraag van het parket Halle-Vilvoorde wordt nu pas gecommuniceerd.
Lees verder

LIVE. GOAL! Chelsea klimt op voorsprong in Zweden, Ziyech tikt binnen
• Champions League • Groep H • Ref: Felix Brych (Dui) • Aftrap: 18u
Lees verder

LIVE. Houdt Wolfsburg voorsprong vast na doelpunt Lukas Nmecha?
• Champions League • Groep G • Aftrap: 18u45 • Volkswagen Arena
Lees verder

Nieuwe coronamaatregelen in Nederland: anderhalve meter afstand en aangescherpt thuiswerkadvies
In Nederland heeft de regering dinsdag nieuwe beperkende maatregelen aangekondigd om de coronapandemie in te dijken.
Lees verder

Real-coach Ancelotti heeft raad voor Hazard: "Eden moet blijven geloven in zichzelf"
Eden Hazard gaat gebukt onder zijn vele blessures sinds zijn aankomst bij Real Madrid in de zomer van 2019. Coach Carlo Ancelotti heeft, in aanloop naar het Champions League-duel met Shakhtar Donetsk van morgen, verklaard dat de Rode Duivel "moet blijven geloven" in zichzelf.
Lees verder

Jonge vrouw afgeranseld na avondje uit: "Hij wou bij me overnachten maar ik zei nee. Dat maakte hem razend"
Amper tien minuten moest een 20-jarige vrouw naar huis stappen na een avondje uit in Diedjies, in Kuurne. Maar die tien minuten werden de hel. "Omdat hij geen 'nee' kon aanvaarden, tuigde een jonge kerel mijn dochter af. Ze is getraumatiseerd en heeft overal pijn", zegt haar moeder.
Lees verder

Onze huisref Tim Pots vindt voorwaardelijke straf voor Ashimeru opvallend: "Zo wordt spelbedervend gedrag in de hand gewerkt"
Anderlecht-spelers Amir Murillo en Majeed Ashimeru kennen hun schorsingsvoorstellen na hun rode kaarten van afgelopen weekend tegen OH Leuven. Het bondsparket wil Murillo na zijn elleboogstoot aan Sébastien Dewaest vier weken schorsen, waarvan één met uitstel. Daardoor zou Murillo de wedstrijden tegen Antwerp, KV Kortrijk en Charleroi missen. De Panamees krijgt ook een boete van 3.500 euro opgelegd. Anderlecht aanvaardt de sanctie voor Murillo evenwel niet, dus zal het Disciplinair Comité beslissen over de strafmaat.
Lees verder

Clement en Mignolet willen dat Club-spelers lef tonen tegen Manchester City: "Crystal Palace heeft getoond dat ze te kloppen zijn"
Philippe Clement en Simon Mignolet gaan de kraker bij Manchester City met de borst vooruit tegemoet. "De jongens hebben niets te verliezen. Als we beter doen dan vorige keer, weet je nooit wat er kan gebeuren..."
Lees verder

Kim Kardashian gespot met Pete Davidson: "Ze geniet van het leven"
Kim Kardashian West (41) geniet ervan om tijd te spenderen met haar goede vriend Pete Davidson (27), zo vertelt een bron aan PEOPLE Magazine. De realityster en de 'Saturday Night Live'- komiek werden vrijdag gespot toen ze elkaars hand vasthielden tijdens een ritje in een achtbaan.
Lees verder

Mike De Decker beste Belg in Players Championship 28 darts
Met een plaats bij de laatste zestien is Mike De Decker de beste landgenoot geworden op het Players Championship 28 dartstoernooi (Super Series 8/88.000 euro), dat plaatsvond in het Engelse Barnsley. De dagzege was een prooi voor Chris Dobey.
Lees verder

"Wat is die naaktfoto je waard?": kopzorgen voor Niko in 'Familie'
Drama in 'Familie'. De getrouwde Niko (Jo Hens) stuurde een naaktfoto van zichzelf door naar de mysterieuze L. En daar krijgt hij al snel spijt van.
Lees verder

Wolfsburg-Belgen pakken eerste zege in Champions League, Nmecha maakt winning goal
Eerste zege voor Wolfsburg in deze Champions League-campagne. 'Die Wölfe', met Vranckx en Casteels in de basis, wonnen met 2-1 van Salzburg. Lukas Nmecha (ex-Anderlecht) maakte de winning goal.
Lees verder

Ook zonder Lukaku gaat Chelsea winnen in Zweden, Londenaars benen Juve bij aan kop van groep H
Chelsea is met het kleinste verschil gaan winnen op het veld van Malmö. De Blues, zonder de geblesseerde Romelu Lukaku, kwamen net voor het uur 0-1 voor via Hakim Ziyech en dat was meteen ook de eindstand. Chelsea beent Juve bij aan kop van groep H.
Lees verder

Boris Johnson onder vuur omdat hij zonder masker naast bioloog David Attenborough (95) zit in Glasgow: "Je zou je moeten schamen"
De Britse premier Boris Johnson krijgt stevige kritiek nadat hij gefotografeerd werd terwijl hij zonder mondmasker naast bioloog en coryfee David Attenborough (95) zat op de klimaattop (COP26) in het Schotse Glasgow. Toen hij daarover geconfronteerd werd op nieuwszender CNN, kwam hij niet veel verder dan een beetje gehakkel.
Lees verder

LIVE. Blinkt Cristiano Ronaldo ook uit op het veld van Atalanta?
• Champions League • Aftrap: 21u • Groep F • Ref: Slavko Vincic (Slo)
Lees verder

Gevaccineerde Thiem keert midden december terug op tennisveld
De Oostenrijkse tennisser Dominic Thiem, de nummer 9 van de wereld en winnaar van de US Open in 2020, heeft dinsdag aangekondigd dat hij is ingeënt ter voorbereiding op zijn terugkeer naar de competitie in december en zijn deelname aan de volgende editie van de Australian Open.
Lees verder

Waarom Eli Iserbyt straks ook een vuist zou moeten kunnen maken tegen de 'Grote Drie': "Stevigere zomerbasis als extra wapen"
Alles kan beter. Zelfs met een mooie tussenscore van 8/12. Een solide zomerbasis moet Eli Iserbyt (24) nu in staat stellen om zijn klassieke december-dip te omzeilen. Garanties geeft het straks niet, tegen Wout, Mathieu en Tom, zegt coach Rudi Van de Sompel. "Maar hij is in elk geval sterker bewapend."
Lees verder

LIVE. Man United in de problemen: Ilicic maakt er 1-0 van voor Atalanta!
• Champions League • Aftrap: 21u • Groep F • Ref: Slavko Vincic (Slo)
Lees verder

Kans op natte sneeuw op de hoogste toppen van ons land
Morgen is het op de hoogste toppen van ons land mogelijk koud genoeg voor enkele natte sneeuwvlokken. Weerdienst NoodweerBenelux verwacht in de namiddag een afkoeling over het zuidoosten van België met lokaal wat winterse neerslag. "De sneeuw zal bij positieve temperaturen niet blijven liggen. Weermodellen berekenen hoogstens wat natte sneeuwvlokken tussen de regendruppels. Desalniettemin kan het boven 600 meter voor een eerste keer licht winters aanvoelen", meldt Nicolas Roose.
Lees verder

LIVE. GOAL! Géén 0-1, wél 1-0: Lewandowski scoort z'n zesde in deze Champions League
• Groepsfase Champions League • Speeldag 4 • Aftrap: 21 uur • Allianz Arena
Lees verder