Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 18 november 2021

Herenthout: Lokaal bestuur Herenthout organiseert openbare verkoop

Herenthout
Lokaal bestuur Herenthout organiseert openbare verkoop
De gemeente organiseert op donderdag 9 december 2021 vanaf 18.00 uur een openbare verkoop. Deze zal doorgaan op de parking van sportcomplex 't Kapelleke, Bergense Steenweg 61. De goederen zijn te bezichtigen op de dag van de verkoop.
Lees verder

UPDATE 17 november РOverlegcomit̩ beslist: telewerk opnieuw verplicht, mondmaskerplicht vanaf 10 jaar
Het overlegcomité heeft op woensdag 17 november nieuwe coronamaatregelen bekendgemaakt. Deze bijkomende regels moeten ervoor zorgen dat het aantal besmettingen zo snel mogelijk daalt. De maatregelen gaan in op zaterdag 20 november en duren tot 28 januari.
Lees verder

Dag van de ambacht zondag 21 november
Op zondag 21 november zetten heel wat Belgische ambachtslieden gratis de deuren van hun atelier open voor de 15e editie van de Dag van de Ambachten. Overal in het land kan het grote publiek opnieuw kennismaken met de knowhow van die gepassioneerde vakmensen en deelnemen aan gevarieerde, originele en zelfs ongeziene activiteiten.
Lees verder

Boekenverkoop ten voordele van Sint-Vincentius
Er vindt opnieuw een grote opruimactie plaats met afgeschreven boeken en tijdschriften uit onze bibliotheek. De opbrengst gaat zoals gewoonlijk naar een goed doel. Dit keer is gekozen om de voedselbedeling van Sint-Vincentius te ondersteunen. De boekenverkoop gaat door in wijkhuis 't Lindehofke op vrijdag 26 november van 15u30 tot 19u00 en ook op zaterdag en zondag 27 en 28 november van 10u00 tot 17u00.
Lees verder