Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 4 november 2021

Herenthout: Gesloten 1 en 2 november

Herenthout
Gesloten 1 en 2 november
Alle gemeentelijke diensten zijn gesloten op maandag 1 en dinsdag 2 november 2021 wegens Allerheiligen en Allerzielen. Wij staan graag opnieuw tot je dienst vanaf woensdag 3 november.
Lees verder

Hoe vraag je een Covid Safe Ticket aan?
Voor heel wat evenementen heb je al een Covid Safe Ticket nodig. Vanaf 1 november is het ook verplicht in de horeca en fitnesszaken, maar ook voor kleinere evenementen. Hoe vraag je een Covid Safe Ticket aan, ook als je niet in het bezit bent van een smartphone?
Lees verder

Webinar 'Slim verhuren: infoavond voor verhuurders' 9 december
Het nieuwe Vlaams Woninghuurdecreet en de Vlaamse Codex Wonen roepen heel wat vragen op bij verhuurders. Daarom organiseert Kempens Woonplatform op donderdag 9 december om 19.00 u een digitale infoavond (webinar) rond woningkwaliteit. De infoavond wordt gepresenteerd door 2 medewerkers van Kempens Woonplatform die gespecialiseerd zijn in het onderwerp.
Lees verder

Bijwonen gemeente- en OCMW-raad 8 november
De gemeenteraad en de OCMW-raad van maandag 8 november gaat fysiek door in de gemeentelijke feestzaal. Wil je de gemeente- en OCMW-raad graag bijwonen? Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via het online formulier. Je mag de openbare zitting bijwonen maar je mag niet mee in discussie gaan. De agenda's kan je bekijken op onze website.
Lees verder