Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 23 november 2021

Herenthout: Evenementen zaal Lux geannuleerd van 19 november tot en met 17 december

Herenthout
Evenementen zaal Lux geannuleerd van 19 november tot en met 17 december
Omwille van de bijkomende corona-maatregelen en de verontrustend hoge coronacijfers voor onze gemeente, besliste de burgemeester vandaag om voor de komende vier weken (van 19 november tot en met 17 december) alle geplande evenementen in Zaal Lux te annuleren.
Lees verder

Snoeihout gratis op het recyclagepark
Sinds 2021 kan je snoeihout gratis aanleveren op het recyclagepark. Maar wat verstaan we onder snoeihout? We zetten het voor jou even op een rij. Breng je snoeihout en gemengd tuinafval daarom altijd gescheiden naar het recyclagepark, zo verlies je zelf ook niet teveel tijd met het lossen.
Lees verder

Afspraak voor vaccin, test of Covid Safe Ticket nodig?
De afgelopen dagen was het zeer druk in het callcenter van het vaccinatiecentrum. Ook de onthalen van de verschillende gemeenten in onze eerstelijnszone krijgen steeds vaker telefoon. Dat kan voor wachtrijen aan de telefoon zorgen. We zetten daarom graag alles nog eens op een rijtje.
Lees verder

Participatieavond lokale kunstenaars Neteland
De afgelopen maanden konden lokale kunstenaars uit Neteland een vragenlijst invullen om hun noden over verschillende disciplines heen in kaart te laten brengen. We gaan met deze resultaten aan de slag en organiseren een participatieavond met iedereen die betrokken is bij (amateur)kunsten. Iedereen is welkom op de participatieavond lokale kunstenaars Neteland op maandag 13 december.
Lees verder