Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 10 november 2021

Herenthout: Diensten lokaal bestuur gesloten 11 november

Herenthout
Diensten lokaal bestuur gesloten 11 november
Alle diensten van het lokaal bestuur zijn gesloten op donderdag 11 november voor Wapenstilstand. We helpen je graag opnieuw verder op vrijdag 12 november vanaf 9.00 uur.
Lees verder

Fakkeltocht 11 november
Morgen herdenken we Wapenstilstand. Om 18.00 uur is er de traditionele viering in de kerk en om 18.45 uur verzamelen we aan de gemeentelijke feestzaal voor de fakkeltocht naar het oorlogsmonument.
Lees verder

Cultuur Niet Duur met Kleine Kunstjes en Laenen & Kompanen
Ook dit jaar word je weer een duo van topvoorstellingen aangeboden aan de symbolische prijs van 2 euro per avond. Op donderdag 2 december is het tijd voor een tocht doorheen Huirtuitse muziek, moorde, mysteries en moppen. Zaterdag 4 december trekken we de muzikale kaart met een optraden van Kleine Kunstjes. Tickets zijn te koop in de Herenthoutse krantenwinkels of op het gemeentehuis (na afspraak).
Lees verder

'Zonder zwerfvuil straat'-wedstrijd
Win een frietkot voor jou en je buren! Een propere straat zonder zwerfvuil, dat willen we toch allemaal wel? Toon dat ook jij een hekel hebt aan zwerfvuil in jouw straat met de 'zonder zwerfvuil straat'-affiche. Hoe meer affiches er in de straat opduiken, hoe krachtiger het signaal dat zwerfvuil ├ęcht niet kan. Trommel dus je buren op om ook een affiche achter het raam te hangen. Wie weet winnen jullie wel een frietkot voor jouw straat.
Lees verder