Doorgaan naar hoofdcontent

Gemma Whelan over seksscènes in ‘Game of Thrones': “Het was een puinhoop”

HLN
Gemma Whelan over seksscènes in 'Game of Thrones': "Het was een puinhoop"
Ze speelde de biseksuele Yara Greyjoy in 'Game of Thrones', en dus kreeg ook Gemma Whelan (40) een serieuze portie seksscènes voorgeschoteld. In The Guardian blikt ze daarop terug.
Lees verder

Vermist Australisch meisje Cleo Smith (4) levend aangetroffen en herenigd met ouders: "Ons gezin is weer compleet"
De Australische politie heeft de vermiste vierjarige Cleo Smith gevonden na meer dan twee weken zoeken. Agenten braken een vergrendeld huis binnen in Carnarvon, een kustplaats op enkele tientallen kilometers van de plek waar het meisje negentien dagen geleden verdween, en troffen haar aan in een van de kamers. Cleo werd kort daarna herenigd met haar ouders. "Ons gezin is weer compleet", reageerde haar moeder al kort op Instagram.
Lees verder

Vermist Australisch meisje Cleo Smith (4) levend aangetroffen en herenigd met ouders
De Australische politie heeft de vermiste vierjarige Cleo Smith gevonden na meer dan twee weken zoeken. Agenten braken een vergrendeld huis binnen in de stad Carnarvon, 900 kilometer ten noorden van Perth, en troffen het jonge meisje aan in een van de kamers. Cleo werd kort daarna herenigd met haar ouders.
Lees verder

'Friends'-ster Matthew Perry gaat boek schrijven over zijn strijd tegen verslavingen
Matthew Perry (52) heeft volgens 'Deadline' een miljoenendeal getekend bij uitgeverij 'Flatiron Books' om zijn memoires te schrijven. De 'Friends'-acteur zou in het boek vooral ingaan op wat er zich achter de schermen bij de populaire sitcom afspeelde en op zijn jarenlange strijd met verslavingen.
Lees verder

LIVE. GOAL! Cristiano Ronaldo - wéér hij - brengt Man United op gelijke hoogte tegen Atalanta
• Champions League • Aftrap: 21u • Groep F • Ref: Slavko Vincic (Slo)
Lees verder

LIVE. Géén 3-1 op slag van rust! Lewandowski trapt penalty nonchalant, Vlachodimos pakt
• Groepsfase Champions League • Speeldag 4 • Aftrap: 21 uur • Allianz Arena
Lees verder

Football Talk. COO Theys (KVO) zwaar gestraft voor kritiek op bond en champagnediefstal - Vanderbiest op het matje geroepen
Het Disciplinair Comité van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft Thorsten Theys vijf maanden (waarvan één effectief) geschorst.
Lees verder

LIVE. GOAL! Lewandowski scoort z'n tweede van de avond na geweldige ren
• Groepsfase Champions League • Speeldag 4 • Aftrap: 21 uur • Allianz Arena
Lees verder

Bayern nu al zeker van overwintering in Champions League na zege tegen Benfica van Vertonghen, Lewandowski scoort hattrick
Jan Vertonghen heeft in groep E niet veel plezier beleefd aan z'n match tegen Bayern München. De Duitsers wonnen makkelijk met 5-2 na een hattrick van Robert Lewandowski.
Lees verder

LIVE. Nieuwe opdoffer voor United: goal Ronaldo teniet gedaan door Atalanta-spits Zapata!
• Champions League • Aftrap: 21u • Groep F • Ref: Slavko Vincic (Slo)
Lees verder

Islamitische Staat eist aanslag op militair ziekenhuis in Kaboel op
De Afghaanse afdeling van terreurgroep Islamitische Staat (IS), Islamitische Staat van de provincie Khorasan (ISK), heeft dinsdag de aanslag op het militair ziekenhuis in de hoofdstad Kaboel opgeëist. Daarbij zijn eerder op de dag zeker 19 doden en 50 gewonden gevallen.
Lees verder

Het bijzondere taaltje van Acid en een kandidaat faalt op een cruciaal moment: dit was 'De Slimste Mens'
De aandachtige kijker zag het aankomen. De grote frisheid was in aflevering 9 al verdwenen. En bij haar zevende deelname ging het voor de 20-jarige Gloria Monserez van kwaad naar erger. Ze eindigde weliswaar met een straatlengte voorsprong op Steven Van Gucht. Die zette in de finale echter een fenomenale tussenspurt in, waarna Gloria voor het eerst écht flaterde en meteen kansloos werd weggespeeld. We zien haar in december weer.
Lees verder

Onvermijdelijke Cristiano Ronaldo redt Man United van nederlaag tegen Atalanta met twee treffers
Cristiano Ronaldo heeft Manchester United behoed van een nederlaag met twee treffers. Het team van coach Ole Gunnar Solskjær leek af te stevenen op een 2-1-verlies tegen Atalanta, maar 'CR7' scoorde de gelijkmaker in de extra tijd.
Lees verder

Ook zonder Lukaku gaat Chelsea winnen in Zweden, in zelfde groep is Juventus al zeker van achtste finales
Chelsea is in groep H met het kleinste verschil gaan winnen op het veld van Malmö. De Blues, zonder de geblesseerde Romelu Lukaku, kwamen net voor het uur 0-1 voor via Hakim Ziyech en dat was meteen ook de eindstand.
Lees verder

Aanhangers QAnon verzamelen in Dallas omdat ze geloven dat vermoorde JFK er zal terugkeren
Aanhangers van QAnon - een Amerikaanse beweging van complotdenkers, waarvan talrijke leden aanwezig waren tijdens de bestorming van het Capitool begin dit jaar - verzamelen momenteel in de Amerikaanse staat Dallas. Volgens een profetie zou de vermoorde president John F. Kennedy er dinsdagavond plaatselijke tijd terugkeren en Donald Trump opnieuw president maken.
Lees verder

Twee doden bij bizar incident in Zweeds concertgebouw, Abba-eerbetoon afgelast
In een concertzaal in de Zweedse stad Uppsala zijn dinsdag twee mensen om het leven gekomen. Een persoon zou vanop zeven verdiepingen hoogte zijn gevallen of gesprongen. Hij viel te pletter op toeschouwers beneden. Een van hen stierf ook, een andere bezoeker raakte gewond. De politie sluit nog niets uit, ook geen misdrijf.
Lees verder

Laatste horde in VS genomen voor coronavaccin 5- tot 12-jarigen
Amerikaanse kinderen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar kunnen het coronavaccin van Pfizer/BioNTech krijgen, oordeelt gezondheidsdienst CDC in navolging van medicijntoezichthouder FDA. De inenting van deze leeftijdsgroep kan naar verwachting deze week beginnen, melden Amerikaanse media. De Amerikaanse regering had dat al aangekondigd.
Lees verder

Djokovic moet bij rentree set prijsgeven maar verslaat Fucsovics
Novak Djokovic moest bij zijn terugkeer hard werken om de Hongaar Marton Fucsovics (ATP 40) te verslaan in zijn eerste partij op het ATP Masters 1.000-toernooi in het Franse Parijs-Bercy (hard/2.603.700 euro). De Serviër won uiteindelijk met 6-2, 4-6, 6-3 in deze wedstrijd van de tweede ronde.
Lees verder

LIVE (21u). Dortmund-Belgen hebben iets recht te zetten tegen Ajax
• Vierde speeldag Champions League • Signal Iduna Park • Spelen Witsel, T. Hazard en Meunier? • Ajax-Dortmund eindigde op 4-0
Lees verder

LIVE (21u). Kan Club Brugge stunten op het veld van Man City?
• Vierde speeldag Champions League • Etihad Stadium • Man City tweede in groep A met 6 punten, Club derde met 4 punten • Wedstrijd LIVE te bekijken op VTM 2!
Lees verder