Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 10 november 2021

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: Gemeenteraad vanavond opnieuw digitaal

Gemeenteraad vanavond opnieuw digitaal
Het stijgende aantal coronabesmettingen heeft ook haar impact op de gemeenteraad. Zo zal de vergadering van deze avond opnieuw digitaal verlopen en niet in de raadzaal. Je kan de Zoom-vergadering uiteraard rechtstreeks volgen via ons Youtube-kanaal.
Lees verder

OV/2021/217 - Bekendmaking omgevingsvergunning voor het uitbreiden van een bedrijfsgebouw, het plaatsen van een overdekte fietsenstalling en het aanleggen van verhardingen - Kempenarestraat 55 - LC Packaging Belgium
Lees verder

OV/2021/243 - Bekendmaking omgevingsvergunning voor het wijzigen van de functie van exploitatiewoning naar particuliere woning - Hoogstraat 42 - Rachid Taouil Gharbaoui
Lees verder

Hulp nodig bij je Covid Safe Ticket? De bib staat klaar
Heb je moeite met het installeren van de Covid Safe app of het afdrukken van hun Covid Safe Ticket? Laat je dan helpen in de bibliotheek. Ook de app Itsme kan je er laten installeren.
Lees verder

Sven Vercammen nieuw gemeenteraadslid
Voor aanvang van de gemeenteraad van 8 november legde Sven Vercammen de eed af als nieuw raadslid. Hij volgt voor CD&V Jan Van Asch op, die onlangs overleed. Aan het einde van de vergadering kondigde Jos Ceulemans aan dat hij de CD&V-fractie verlaat en voortaan als onafhankelijk raadslid zetelt.
Lees verder