Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 18 november 2021

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: Gezond Binnen: dat lucht op!

Gezond Binnen: dat lucht op!
Wist je dat we meer dan 85% van onze tijd binnenshuis doorbrengen? Een gezonde binnenlucht is dus erg belangrijk. Je kan zelf de kwaliteit van de lucht in huis aanzienlijk verbeteren. Deze vier vuistregels helpen je hierbij alvast op weg.
Lees verder

Werken Kempenarestraat en kruispunt met Mechelsesteenweg
Op maandag 15 november startten er werken in de Kempenarestraat tussen de Mechelsesteenweg en Strijbroek. Deze zullen twee weken duren. Daarna wordt er ook twee weken gewerkt aan het kruispunt van de Kempenarestraat met de de Mechelsesteenweg. Het einde van de werken is gepland op 23 december.
Lees verder

Bekendmaking politieverordening Generaal Deschachtstraat op vrijdag 26 november 2021 naar aanleiding van de 'Run 4 Fun'
Het besluit van het college genomen in zitting van 15 november 2021 betr. de regeling van het verkeer in Generaal Deschachtstraat op vrijdag 26 november 2021 naar aanleiding van de 'Run 4 Fun' wordt ter kennis gebracht aan de bevolking via publicatie op de website, vanaf 17-11-21
Lees verder

Bekendmaking politieverordening Beatrijsstraat op zaterdag 29 januari 2022 naar aanleiding van een buurtdrink
Het besluit van het college genomen in zitting van 15 november 2021 betr. de regeling van het verkeer in Beatrijsstraat op zaterdag 29 januari 2022 naar aanleiding van een buurtdrink wordt ter kennis gebracht aan de bevolking via publicatie op de website, vanaf 17-11-21
Lees verder

Geeft je nieuwe identiteitskaart problemen bij online toepassingen?
Als u met behulp van uw identiteitskaart online toepassingen wil gebruiken, moet de software om de kaart te lezen, regelmatig bijgewerkt worden.
Lees verder