Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 15 november 2021

Gemeente Sint-Gillis-Waas: Volg de commissiezitting van maandag 25 oktober digitaal

Gemeente Sint-Gillis-Waas
Volg de commissiezitting van maandag 25 oktober digitaal
Op maandag 25 oktober om 20 uur vindt de commissiezitting fysiek plaats. Externen zijn nog niet toegelaten. Toch hoef je niets te missen, want je kan de zitting vanuit je zetel volgen.
Lees verder

Volg de gemeente- en OCMW-raad van 28 oktober live of herbekijk ze
Op donderdag 28 oktober vinden de gemeenteraad en OCMW-raad fysiek plaats. Je kan de zittingen digitaal volgen vanaf 20 uur of herbekijken de dag erna.
Lees verder

Laatste dagen voor bevraging leeftijdsvriendelijke gemeente
Ben je 65-plusser en wil je nog gauw even je mening kwijt over jouw leeftijdsvriendelijke gemeente? Wij zijn immers benieuwd hoe jij onze gemeente. Stel het invullen van deze bevraging niet langer uit. De bevraging wordt op 31 oktober afgesloten.
Lees verder

Antwoorden zomerzoektocht 2021
Dit jaar kon je weer genieten van een prachtige zomerzoektocht. Ben je benieuwd naar de antwoorden van de zomerzoektocht 'De wraak van de koning'? Dan vind je ze hier terug.
Lees verder

Een Covid Safe Ticket, hoe werkt dat precies?
Je kan je Covid Safe Ticket downloaden via mijngezondheid.be, Mijn Burgerprofiel, myhealthviewer.be of via de mobiele app CovidSafeBe. Een papieren versie kan je aanvragen via 078 78 78 50.
Lees verder

Doe mee met '10.000 stappen: elke stap telt!'
De gemeente steunt de campagne '10.000 stappen: elke stap telt!'. Met deze campagne stimuleren we inwoners om meer te bewegen en meer stappen te zetten. Daarom plaatsten we leuke borden in onze gemeente.
Lees verder

Schrijf je in voor onze infosessies over wateroverlast
Ook de gemeente ontsnapt niet aan de klimaatveranderingen. Zo stonden afgelopen zomer bijv. enkele straten blank in onze gemeente. Om je grondig te informeren over de wateroverlast in onze gemeente, organiseren we twee infosessies.
Lees verder

GekunStet Sint-Gillis-Waas: kunstendag voor kinderen
Op zondag 21 november vindt van 14 tot 17 uur voor de eerste keer de kunstendag voor kinderen plaats in onze gemeente. Verschillende kunstvormen komen aan bod! Hier vind je een overzicht van de verschillende activiteiten:
Lees verder

Infosessie: anders wonen in Sint-Gillis-Waas
Welkom op donderdagavond 9 december van 19.30 - 22 uur in GC De Route voor een mooi overzicht van talrijke andere manieren om (samen) te wonen.
Lees verder

Bibliotheek Sint-Pauwels gesloten op 13 november door technische problemen
De bibliotheek van Sint-Pauwels blijft zaterdag 13 november gesloten door technische problemen. Wil je jouw materialen (boeken, enz.) laten verlengen? Dat kan door te bellen naar de hoofdbibliotheek op het nummer 03 727 18 10.
Lees verder

Fout in gedrukte versie van de brochure Sportkampen 2022
In de gedrukte versie van de brochure Sportkampen 2022 staat er een fout. Bij de 'Knuffelkampen' staat dat het telkens van 9 tot 16 uur is, maar dat moet van 9 tot 12 uur zijn. De digitale versie op deze website is wel correct.
Lees verder