Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 3 november 2021

Gemeente Mol: Werken omgeving Beeldekenslaan starten op maandag 8 november

Werken omgeving Beeldekenslaan starten op maandag 8 november

De aangekondigde herstellings- en asfalteringswerken in de Beeldekenslaan, Peter Benoitstraat en Pater Van Henxthovenstraat starten op maandag 8 november. De werken hebben een grote impact op de bereikbaarheid van de lagere school van het Sint-Jan Berchmanscollege. In nauwe samenwerking met de school informeren we de komende dagen en weken alle ouders over een aangepaste verkeersafwikkeling voor het brengen en halen van de schoolkinderen.

Lees verder

Alle Molse verenigingen gebundeld op www.mooimolverenigt.be, kom dat zien!

Op www.mooimolverenigt.be vind je vanaf nu alle Molse verenigingen. Zowel sporters, cultuurliefhebbers, senioren, personen met een beperking, … vinden hier een vereniging die bij hen past! Onze verenigingen werkten de laatste weken hard aan een website vol nuttige informatie. Ze hebben hun eigen pagina helemaal zelf in de hand. Het gemeentebestuur lanceerde deze website om de verenigingen te ondersteunen na de moeilijke coronacrisis. Neem een kijkje op www.mooimolverenigt.be en ontdek welke vereniging het beste bij jou past!

Lees verder

Geen Peuterspeelpunt tijdens de herfstvakantie op 5 november

Op vrijdag 5 november is er geen Peuterspeelpunt. Door een aantal coronabesmettingen, zowel bij kinderen als bij de begeleiders, zijn er niet genoeg begeleiders om de kinderen te begeleiden. De dienst buitenschoolse kinderopvang wil bovendien tijdens de herfstvakantie geen onnodige risico's nemen en bijkomende besmettingen vermijden. Na de herfstvakantie kunnen we hopelijk zonder problemen opnieuw opstarten.

Lees verder

Ook op vrijdagvoormiddag vrij inloopmoment bij dienst seniorenplus

Vanaf vrijdag 12 november kan je ook op vrijdagvoormiddag van 9 tot 12 uur terecht bij de dienst seniorenplus zonder op voorhand een afspraak te maken. Het gaat om een extra 'opendeurmoment', want sinds september was je al op dinsdagvoormiddag welkom zonder afspraak. Je meldt je wel aan bij de onthaal- en informatiebalie van het sociaal huis, Jakob Smitslaan 24. Het gesprek zelf gaat door in dit zelfde gebouw.

Lees verder