Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 15 november 2021

Gemeente Mol: Weekprogramma woonzorgcentrum Ten Hove 15 - 19 november

Weekprogramma woonzorgcentrum Ten Hove 15 - 19 november

Onze zorgmedewerkers zorgen wekelijks voor een uitgebreid activiteitenaanbod voor de bewoners. Het nieuwe weekaanbod kan je hier vinden.

Lees verder

College van burgemeester en schepenen zet licht op groen voor project Keirlandse

Het college van burgemeester en schepenen geeft groen licht voor het project Keirlandse Zillen. Zo keurde het college van burgemeester en schepenen op de zitting van woensdag 10 november de aangevraagde verkavelingsvergunning formeel goed. De goedkeuring geldt onder bepaalde voorwaarden. Hiermee volgt het college van burgemeester en schepenen het positieve eindadvies van de provinciale omgevingsvergunningscommissie. De verkavelingsvergunning is voor CORES Development een noodzakelijke stap om stedenbouwkundige vergunningen te kunnen aanvragen voor de verschillende fases van dit omvangrijke woonproject.

Lees verder

Een bibliotheek in elke basisschool moet leesplezier bij kinderen bevorderen

Onder de noemer 'Leesplezier voor ieder kind' opende op vrijdag 12 november de eerste schoolbibliotheek in basisschool Klim-Op in Ginderbuiten. Het project 'Leesplezier voor ieder kind' is een initiatief van de bibliotheek in samenwerking met de Molse basisscholen. Met het project brengen we de boeken tot bij de kinderen om zo het lezen op school en thuis te stimuleren. Ook in de basisscholen De Toren en 't Egeltje in Achterbos realiseren we dit schooljaar nog een schoolbibliotheek. De bibliotheek streeft naar een schoolbibliotheek voor elke Molse basisschool.

Lees verder

Steun de redders van Vita Den Uyt tijdens sponsoractie voor Warmste Week

De redders van Vita Den Uyt organiseren een leuke sponsoractie voor de Warmste Week. Wil je hen steunen? Deponeer dan jouw bijdrage tussen 15 november en 19 december in de grote spaarpot aan de balie van het zwembad. Voor elke ingezamelde euro zwemmen de redders op zondag 19 december een baantje. Slagen ze voor deze uitdaging, dan verdubbelt Vita Den Uyt zelf het ingezamelde bedrag.

Lees verder