Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 5 november 2021

Gemeente Mol: Molse ondernemers hartelijk welkom op de Molse Kei 2021 op donderdag 18 november

Molse ondernemers hartelijk welkom op de Molse Kei 2021 op donderdag 18 november

Op donderdag 18 november, om 19.30 uur start hét Molse ondernemersevent van het jaar. Alle Molse ondernemers zijn welkom voor de jaarlijkse uitreiking van de Molse Kei. Ook de Carrièreprijs voor een ondernemer/onderneming en de prijs voor Mols Talent worden die avond uitgereikt. We verwelkomen je graag in Glinstering aan het Zilvermeer, Zilvermeerlaan 6. Inschrijven doe je helemaal gratis via deze link voor 8 november.

Lees verder

Affiches Covid Safe Ticket beschikbaar aan de balie in 't Getouw

Hebben jouw evenementen het Covid Safe Ticket als toelatingsvoorwaarde? Verenigingen, horeca-uitbaters en organisatoren zijn welkom aan de balie in 't Getouw voor een affiche die duidelijk maakt dat het Covid Safe Ticket verplicht is. Ook affiches voor de mondmaskerplicht zijn opnieuw beschikbaar.

Lees verder

237 kinderen op schooluitstap naar landbouwbedrijf

Tussen 8 en 19 november brengen 237 leerlingen uit het vierde leerjaar een bezoek aan een landbouwbedrijf in onze gemeente. In totaal nemen vier bedrijven en negen scholen deel aan het project, samen goed voor dertien bezoeken. Met dit initiatief wil de landbouwraad van onze gemeente de kinderen laten kennismaken met het landbouwleven.

Lees verder

Ga voor een hemelwaterton met de groepsaankoop

IOK organiseert samen met alle 29 Kempense gemeenten een groepsaankoop hemelwateropvang. Via de actie kan je aan goede voorwaarden en op een kwalitatieve manier zowel een hemelwaterput, infiltratieput als hemelwaterton (laten) installeren. Surf naar www.iok.be/hemelwater voor het volledige aanbod van de groepsaankoop. Geen internet? Maak een afspraak bij de milieudienst in 't Getouw (Molenhoekstraat 2) of neem contact op met IOK via 014 56 27 88.

Lees verder