Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 9 november 2021

Gemeente Mol: Maandelijks biljarttoernooi in lokaal dienstencentrum. Deelnemen? Schrijf in!

Maandelijks biljarttoernooi in lokaal dienstencentrum. Deelnemen? Schrijf in!

Hou je van biljart? Duid dan elke derde dinsdag van de maand met stip aan in je agenda! Vanaf dinsdag 16 november organiseert het lokaal dienstencentrum maandelijks een biljarttoernooi in de cafetaria. We starten telkens om 14 uur. Zin om deel te nemen? Schrijf je dan vooraf in via 014 33 16 00 of aan de onthaal- en informatiebalie van welzijnssite Ten Hove, Jakob Smitslaan 24. Ook supporters zijn welkom.

Lees verder

Opnieuw freeswerken langs Reuselseweg voor inheemse herbebossing

In opdracht van het Vlaams Agentschap Natuur & Bos (ANB) vinden er momenteel opnieuw freeswerken plaats langs de Reuselseweg. De werken situeren zich in de zogenaamde Koninklijke Schenking. ANB voerde hiervoor in het voorjaar al freeswerken uit. Een aantal jaren geleden werden in dit gebied uitheemse bomen gekapt zoals fijnspar en Amerikaanse eik. Als volgende stap worden de stronken van Amerikaanse eik weggefreesd door een rupskraan met een stobbenfrees. Het dode takhout en jonge opslag van ongewenste soorten zoals Amerikaanse vogelkers en Amerikaanse eik wordt bewerkt met een bosfrees. De verjonging van inheems loofhout blijft hierbij maximaal gespaard.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt middagtoezichters voor dit schooljaar

Het gemeentebestuur zoekt middagtoezichters voor de gemeentescholen voor dit schooljaar in contractueel dienstverband (snelle indiensttreding). Het gaat om een deeltijdse tewerkstelling voor bepaalde duur (tot en met juni). Solliciteer zo snel mogelijk via https://www.jobsolutions.be/register/9806-9. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder

Tevreden over activiteiten en maaltijden lokaal dienstencentrum? Laat het weten!

Neem je deel aan de activiteiten die georganiseerd worden in het lokaal dienstencentrum in Ten Hove? Geniet je soms van een warme maaltijd in het restaurant of een drankje in de cafetaria? Dan horen we graag wat je van ons aanbod vindt! Welke activiteiten geven je massa's energie, wat mis je nog? Heb je tips of suggesties ter verbetering? Of ben je er nog nooit geweest, maar heb je daar een goede reden voor? Vul dan voor 10 december onze tevredenheidsbevraging in via www.gemeentemol.be/zovindikhetlokaaldienstencentrum

Lees verder