Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 8 november 2021

Gemeente Mol: Het Kompas uitzonderlijk gesloten op maandag 8 november

Het Kompas uitzonderlijk gesloten op maandag 8 november

Op maandag 8 november is Het Kompas uitzonderlijk gesloten. Vanaf 15 november staan de vrijwilligers opnieuw klaar in Coffeebar 't Getouw, Molenhoekstraat 2 om anderstalige nieuwkomers wegwijs te maken. Maak best eerste een afspraak op het nummer 0474 94 17 16 of kom gewoon langs. Als er ruimte is, helpen we je meteen verder of spreken samen met jou een ander moment af. Tot binnenkort?

Lees verder

Ontwerpplan park De Kiosk klaar. Bekijk het op 16 november tijdens infoavond!

De finale versie van het ontwerpplan voor park De Kiosk in Wezel is klaar. Het ontwerp kwam tot stand in nauw overleg met de buurtbewoners, de school, verenigingen en Buurtwerk Wezel. Met beperkte maar doordachte ingrepen maken we van het park een frisse groene plek, waar het aangenaam is om te spelen, te wandelen en te sporten. Benieuwd? We stellen het plan graag aan je voor tijdens de infoavond op dinsdag 16 november van 19 tot 21 uur in vrije basisschool Wezel, Keiheuvelstraat 7/A. Kom je langs? Schrijf dan uiterlijk 14 november in via www.gemeentemol.be/infoavondparkdekiosk.

Lees verder

Vaccinatiecampagne extra prik neemt vlucht vooruit

Deze week werden grote stappen gezet in de vaccinatiecampagne voor de extra prikken. We konden een groot aantal 65-plussers uitnodigen voor hun extra vaccinatie. Intussen werd bevestigd dat ook het zorgpersoneel een extra vaccin krijgt. Wie nog niet gevaccineerd is en alsnog voor een eerste prik wil komen, blijft welkom.

Lees verder

Vanaf 15 november afbraakwerken op hoek Kloosterstraat en Voogdijstraat

Maandag 15 november starten in het Centrum grootschalige afbraakwerken op de hoek van het drukke kruispunt van de Kloosterstraat en Voogdijstraat. In totaal worden vijf oude winkelpanden afgebroken. De afbraakwerken gebeuren volledig vanop het eigen terrein, waardoor de impact op het doorgaand verkeer minimaal is. In de Kloosterstraat voorzien we op de linkse afslagstrook een veilige doorgang voor fietsers en voetgangers.

Lees verder