Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 24 november 2021

Gemeente Mol: Het Kompas blijft open na afspraak in Coffeebar ’t Getouw

Het Kompas blijft open na afspraak in Coffeebar 't Getouw

Door de stijgende besmettingscijfers werkt Het Kompas vanaf nu enkel nog na afspraak. Door te werken op afspraak, kunnen we de gesprekken spreiden en ervoor zorgen dat we voldoende afstand bewaren. Een mondmasker dragen is verplicht. Anderstalige nieuwkomers maken een afspraak op het nummer 0474 94 17 16. Een team van vrijwilligers staat elke maandag klaar tussen 9.30 en 12 uur en van 14 tot 16 uur om je wegwijs te maken in onze gemeente. Tot binnenkort?

Lees verder

Doorgangsverbod Schansstraat op donderdag 25 november

Op donderdag 25 november geldt in de Schansstraat, gedeelte tussen Achterpad en Edmond Van Hoofstraat, een doorgangsverbod van 7 tot 17 uur voor alle verkeer, ook fietsers en voetgangers. Bewoners van de aanwezige appartementen kunnen de ondergrondse parkeergarages steeds uitrijden via Rondplein of Achterpad. De maatregelen zijn nodig omdat een aannemer betonwerken moet uitvoeren voor het nieuwe appartementsgebouw op de locatie van de vroegere brandweerkazerne, hoek Schansstraat – Edmond Van Hoofstraat. De werken vinden plaats tussen 7 en 17 uur en nemen ongeveer drie uur in beslag. De aannemer brengt de betrokken bewoners vooraf op de hoogte.

Lees verder

Gevaccineerd met Astra Zeneca? Registreer je op Vaxlist voor extra prik

Alle inwoners die in ons vaccinatiecentrum gevaccineerd werden met Astra Zeneca en een extra Pfizer-prik wensen, vragen we om zich te registreren op www.vaxlist.be. Vanuit de reservelijst kom je mogelijk sneller in aanmerking voor de extra prik dan wanneer je wacht op het reguliere uitnodigingsproces. We gebruiken VAXLIST voor last-minute oproepen wanneer er extra prikken beschikbaar zijn op een vaccinatiedag.

Lees verder

Hoe zie jij een groen hart voor MooiMol? Reageer online voor 17 december

Op welke manier vormen we het Santo Tomasplein, de horecazone van de Corbiestraat en het Rondplein om tot een 'Een groen hart voor MooiMol'? Om deze vraag samen te beantwoorden, krijg je tot 17 december de kans om op ons online participatieplatform jouw mening en visie te geven. Dit kan via deze link.

Lees verder