Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 18 november 2021

Gemeente Hooglede: Waaivuil? Euh...

Gemeente Hooglede
Waaivuil? Euh...
Meestal is zwerfvuil een moedwillige actie van de vervuiler. Soms is dit echter niet het geval en spreken we meer over nonchalance... bij waaivuil bijvoorbeeld.
Lees verder

Premies voor het vervangen van je verwarmingsketel
De winter staat voor de deur. Als je verwarmingsketel toe is aan vervanging, vraag dan zeker na of je recht hebt op een premie zoals bijvoorbeeld een renovatiepremie, een vervangpremie, een premie voor een condensatieketel, de Vlaamse energielening...
Lees verder

Phishing zal nog een hele tijd één van de belangrijkste cyberdreiging blijven
Het is cruciaal dat we zowel gepaste technische beschermingsmaatregelen nemen als aanleren om gepast te reageren op minder betrouwbare berichten.
Lees verder

Bekendmaking bodemsaneringsproject SADEF
De gemeente werd in kennis gesteld van het project met als titel: ' Nieuw Bodemsaneringsproject Voestalpine Sadef NV' Hierover dient een openbaar onderzoek te worden georganiseerd
Lees verder

Voortaan brede mondmaskerplicht en verplicht telewerk
Het Overlegcomité heeft op woensdag 17 november 2021 de coronasituatie in ons land besproken en een reeks nieuwe beschermingsmaatregelen beslist. Zo komt er een brede mondmaskerplicht en verplicht telewerk. Een strikte naleving is noodzakelijk als we een lockdown willen vermijden.
Lees verder