Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 8 november 2021

Gemeente Boom: Sport na school met UitPAS Rupel

Sport na school met UitPAS Rupel
Sinds 1 oktober kunnen leerlingen uit het middelbaar onderwijs, woonachting in Boom of Rumst, die recht hebben op een Uitpas Rupel met kansentarief een Sport Na School-pas aankopen met een verhoogde tegemoetkoming.
Lees verder

CLUBNIEUWS - Koninklijke Turnkring Boom - Maand van de sportclub in KTB succes!
De maand van de sportclub was een groot succes in Koninklijke Turnkring Boom. Veel nieuwe leden, Iedereen heeft ons leuke foto's met t-shirt van onze club bezorgd. De winnaar van onze fotowedstrijd met de 'breng je sportclub naar school'-dag is Yasmien Laghzaoui!
Lees verder

CLUBNIEUWS - WSV Schorrestappers - 24ste Aawe Kleiretocht van WSV Schorrestappers op 21 november
Wandeling door het park van Boom, Domein De Schorre, langs de Rupel en via de Kleiputten naar Terhagen en Reet. Het is een individuele wandeling en er kan uit volgende afstanden gekozen worden: 7-10-12-15-21-28km.
Lees verder

Laat je onderdompelen in Afrikaanse muziek en investeer mee in een betere wereld
Het 11.11.11-comité Boom en de Noord-Zuidraad slaan de handen in elkaar en organiseren samen 2 benefietevenementen ten voordele van 11.11.11 – Vlaamse koepel voor internationale Solidariteit.
Lees verder

Meer informatie over het Covid Safe Ticket
Voor sommige activiteiten heb je een Covid Safe Ticket nodig: op café of restaurant, in fitnesscentra, in discotheken of op grote evenementen en als je op reis gaat. Je kan dit via een app downloaden of op papier afdrukken.
Lees verder

Geen wekelijkse markt op 11 november 2021
Op donderdag 11 november krijgen onze marktkramers ook een dagje rust. Er zal die dag GEEN wekelijkse markt zijn in Boom.
Lees verder