Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 25 november 2021

Gemeente Boom: Groepsaankoop regenwatertonnen

Groepsaankoop regenwatertonnen
Plaats een regenwaterton en gebruik het regenwater voor je planten, tuin en het schoonmaken van je wagen of fiets. Regenwater is zacht en goed voor je planten, bovendien bespaar je zo op drinkbaar kraantjeswater. Bij IGEAN kan je verschillende regenwatertonnen aankopen.
Lees verder

Digitale cadeaucheques vanaf 2022
Vandaag zijn de gemeentelijke cadeaucheques enkel op papier verkrijgbaar. Dit is niet zo gebruiksvriendelijk voor zowel de handelaar als de klant omdat er heel wat administratie bij komt kijken.
Lees verder

Wijkraden uitgesteld
De geplande wijkraden van Boom-Noord en Noeveren zullen verplaatst worden naar een later tijdstip. We houden jullie hier uiteraard van op de hoogte.
Lees verder

Triagepost voor Covid-test verhuist naar Willebroek vanaf 1 december
De triageposten in Rumst en Bornem worden samengevoegd op een nieuwe locatie. Vanaf 1 december 2021 kan je voor een Covid-test terecht in de triagepost Schelde-Rupel naast de vroegere spoeddienst van AZ Rivierenland campus Willebroek, Tisseltsesteenweg 27, 2830 Willebroek.
Lees verder

Website over Kleiputten Terhagen
Lees verder

Boom stelt Wintersfeer een jaartje uit
Het Lokaal bestuur van Boom zette dit jaar alles in het werk om van de happening Wintersfeer en de bijhorende kerstmarkt op de Kaai een ware publiekstrekker voor de hele regio te maken.
Lees verder