Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 15 november 2021

Gemeente Boom: Boom krijgt Profploeg

Boom krijgt Profploeg
Vlaams Minister van Economie Hilde Crevits wil de lokale besturen bijstaan in hun beleid rond bedrijvige kernen. De eerste 33 gemeenten ontvangen kosteloos en op maat begeleiding van de zogeheten Profploeg en Boom is daar één van.
Lees verder

Diensten lokaal bestuur gesloten op 11 en 12 november
Op 11 en 12 november zullen al onze diensten gesloten zijn. Op 11 november is het Wapenstilstand en wij maken vrijdag de brug.
Lees verder

Coronatesten: wanneer laat je je waar testen?
Je kan je om verschillende redenen laten testen op het coronavirus. Wij zetten de belangrijkste informatie even op een rijtje.
Lees verder

Holebifilmfestival in Cultuurcentrum De Steiger in Boom
Het Holebifilmfestival is een ontmoetingsplaats voor de LGBTQ+ gemeenschap, maar tegelijkertijd wil het de genderdiversiteit onder de aandacht brengen. En dat is nog steeds nodig. Op 16 november vertoont CC De Steiger daarom een film rond dit thema.
Lees verder

Antwerpsestraat (N177) twee nachten afgesloten ter hoogte van Overwinningsstraat
Tijdens de nachten van dinsdag 16 en woensdag 17 november 2021 voert het Agentschap Wegen en Verkeer werken uit op de Antwerpsestraat (N177) in Boom.
Lees verder

Mobiel recyclagepark op 18 november
Recent werden al een aantal sluikstorters gevat dankzij de nieuwe camera's. Maar we willen niet alleen repressief optreden tegen dit probleem en ook oplossingen bieden aan mensen die niet makkelijk in het recyclagepark geraken bijvoorbeeld.
Lees verder