Doorgaan naar hoofdcontent

Deze 8 skincareproducten heb je nodig na je 30e om mooi oud te worden: “Magie bestaat niet, maar retinol komt in de...

HLN
Deze 8 skincareproducten heb je nodig na je 30e om mooi oud te worden: "Magie bestaat niet, maar retinol komt in de buurt"
Ahhh, de wondere wereld van huidverzorging. Het is briljant wat er allemaal op de markt is, maar zelfs met de beste wil van de wereld kan het grote aanbod verwarrend zijn. En dat is nog zacht uitgedrukt. Daarnaast veranderen de trends in skincareland met de jaren, net zoals de noden van onze huid. Welke producten zijn nu écht onmisbaar in je routine eens je de kaap van de 30 bent gepasseerd? Beautyredactrice Sophie zet voor ons op een rijtje wat je nodig hebt to age like fine wine.
Lees verder

Deze 8 skincareproducten heb je nodig na je 30e om mooi oud te worden: "De term hyaluronzuur kan intimiderend zijn, maar het is een passe-partout"
Ahhh, de wondere wereld van huidverzorging. Het is briljant wat er allemaal op de markt is, maar zelfs met de beste wil van de wereld kan het grote aanbod verwarrend zijn. En dat is nog zacht uitgedrukt. Daarnaast veranderen de trends in skincareland met de jaren, net zoals de noden van onze huid. Welke producten zijn nu écht onmisbaar in je routine eens je de kaap van de 30 bent gepasseerd? Beautyredactrice Sophie zet voor ons op een rijtje wat je nodig hebt to age like fine wine. "Magie bestaat niet, maar retinol komt er dicht bij in de buurt."
Lees verder

Jongste chef van Antwerpen laat in zijn potten kijken en jij kan een etentje van 150 euro winnen. "Ik ben maar zo goed als mijn laatste menu"
Amper 27 jaar is hij en toch mag Thomas Van Der Flaas zich al chef noemen van zijn eigen restaurant, Seir in Kasterlee. In de keuken ontmoeten we een jonge kerel met het hart op de tong. Hij combineert Kempische bescheidenheid met opvallend veel positieve energie: "Ik moet goesting voelen om erin te vliegen, anders kan ik evengoed buschauffeur worden."
Lees verder

Clijsters toont klasseflitsen tegen Stephens, maar geeft wel 1-4-voorsprong weg in World Team Tennis
Het team van Kim Clijsters en Kirsten Flipkens heeft geen tweede overwinning behaald in hun zevende ontmoeting in de World Team Tennis. New York Umpire ging met 15-21 onderuit tegen Chicago Smash.
Lees verder

Meer oproepen over seksueel misbruik van kinderen in Groot-Brittannië
Het aantal noodoproepen over vermoedelijk seksueel misbruik van kinderen in Groot-Brittannië is tot een recordhoogte gestegen. Tussen april en oktober ontving de zogenaamde Hotline gemiddeld 26 oproepen per dag, zo maakte de National Society for the Prevention of Cruelty to Children (NSPCC) maandag bekend.
Lees verder

Antwerpse onderzoekers vinden als eerste medicijn tegen gevaarlijke leverontsteking
1 op 40 mensen wereldwijd lijdt aan een leverontsteking. Wetenschappers van de UAntwerpen hebben een potentieel medicijn ontwikkeld tegen de ernstige en zeldzame aandoening 'NASH'. Het medicijn gaat de finale fase in en zou het eerste geneesmiddel zijn voor de ziekte.
Lees verder

Ook Vlaams minister van Jeugd Benjamin Dalle test positief op corona
Vlaams minister Benjamin Dalle (CD&V) heeft positief getest op het coronavirus. Dat werd maandag vernomen bij zijn woordvoerder. De minister van Media, Jeugd en Brussel vertoont milde symptomen. Hij gaat nu tien dagen in isolatie, tot volgende week woensdag.
Lees verder

Bloednerveuze Adele moet optreden herstarten: "Ik doe het in mijn broek van de zenuwen"
Vorige week bracht Adele (33) haar vierde studioalbum '30' uit, en naar aanleiding daarvan werd eerder deze maand een special opgenomen in het Palladium in Londen. Daar bracht de zangeres enkele van haar nieuwe nummers. Maar toen ze aan haar hit 'Easy On Me' begon, vroeg Adele zelf om even opnieuw te kunnen beginnen. Ze voelde zich naar eigen zeggen "emotioneel" om weer op een podium te staan.
Lees verder

Een cognac handtas matcht met elke outfit: met deze drie regels kies je jouw perfecte exemplaar
Op zoek naar een nieuwe lievelingstas? Een cognackleurig exemplaar weet ieder fashionistahart te bekoren. Met deze 3 tips van Ninashop.be maak je gegarandeerd de juiste keuze.
Lees verder

Joe Exotic mag gevangenis verlaten voor kankerbehandeling
'Tiger King'-ster Joe Exotic heeft de Fort Worth-gevangenis in Texas mogen verlaten om naar het ziekenhuis te gaan. De realityster, die een kankerdiagnose kreeg, verbleef tot nu toe in een gevangenisziekenhuis. De man vroeg echter herhaaldelijk een overplaatsing aan naar een gewoon hospitaal, en kreeg na verschillende weigeringen van de rechtbank dan toch zijn zin.
Lees verder

In rijtje met Bayern, Ajax en Liverpool en dodelijkste spitsenduo ter wereld: de indrukwekkende cijfers achter leider Union
'Les Unionistes': top of the league. Union Saint-Gilloise, de beste promovendus ooit, staat 7 punten los op kop in de Jupiler Pro League. En of het verdiend is. Dit zijn de indrukwekkende cijfers achter hun droomseizoen.
Lees verder

Draag jij deze kerst een 'feather dress'? De allerleukste verenjurken op een rij
Je hoeft maar één blik te werpen op een 'feather dress' en je waant je in de glamoureuze roaring twenties. Zo'n honderd jaar later is het statementstuk helemaal terug van weggeweest: celebs zoals Lady Gaga, Zendaya en de Jenner-zusjes werden er al mee gespot. Wij roepen 'm uit tot de ideale jurk voor de feestdagen en tonen je enkele leuke modellen zodat jij met alle pluimen kan gaan lopen.
Lees verder

Twee Club Brugge-supporters onder strikte voorwaarden vrijgelaten na agressie tegen Manchester City-fan
De twee Club Brugge-supporters die betrokken waren bij de agressie tegen een fan van Manchester City op de parking langs de E40 in Drongen zijn onder strikte voorwaarden vrijgelaten. Het gaat om de 21-jarige man die de sjaal van het slachtoffer had afgenomen en de 23-jarige man die de slag had gegeven.
Lees verder

Twee Club Brugge-supporters onder strikte voorwaarden vrijgelaten na agressie op Manchester City-fan
De twee Club Brugge-supporters die betrokken waren bij de agressie op een fan van Manchester City op de parking langs de E40 in Drongen zijn onder strikte voorwaarden vrijgelaten. Het gaat om de 21-jarige man die de sjaal van het slachtoffer had afgenomen en de 23-jarige man die de slag had gegeven.
Lees verder

ECB: "Meeste Europese banken hebben nog geen klimaatstrategie"
De Europese Centrale Bank (ECB) waarschuwt dat de meeste kredietverstrekkers in Europa nog geen concrete klimaatstrategieën hebben. De toezichthouder plant een grondige stresstest van de klimaatrisico's voor de banken volgend jaar. De ECB wil daarmee in kaart brengen hoe gevoelig de financiële sector is voor natuurrampen en een mogelijke snelle transitie naar schone en duurzame energiebronnen.
Lees verder

Pedri volgt Haaland op als Golden Boy, De Ketelaere pakt troostprijs
Pedri mag zich het grootste talent op de Europese voetbalvelden noemen. De 18-jarige speler van FC Barcelona won de jaarlijkse Golden Boy-verkiezing van de Italiaanse krant Tuttosport. Pedri volgt de Noorse spits Erling Haaland op, die vorig jaar werd verkozen tot Golden Boy.
Lees verder

Damien Gérard nieuwe auditeur-generaal Belgische Mededingingsautoriteit
Damien Gérard wordt vanaf 1 december de nieuwe auditeur-generaal van de Belgische Mededingingsautoriteit (BMA). Dat meldt de autoriteit in een persbericht.
Lees verder

Minister: "Tegen eind van winter zullen Duitsers gevaccineerd, genezen of dood zijn"
De Duitse minister van Volksgezondheid Jens Spahn laat van zich horen. Volgens hem zullen de Duitsers tegen het einde van de winter "gevaccineerd, genezen of dood" zijn, als gevolg van de huidige corona-uitbraak in het land. Hij roept met andere woorden zijn landgenoten opnieuw op om zich te laten vaccineren.
Lees verder

ECB roept banken op dringend met klimaatstrategie te komen
De meeste kredietverstrekkers in Europa hebben nog geen concreet uitgewerkte klimaatstrategie. Dat moet dringend veranderen, zo heeft de Europese Centrale Bank (ECB) maandag gezegd. Zij plant volgend jaar voor het eerst een klimaatstresstest voor de banken.
Lees verder

WhatsApp voegt na boete van 225 miljoen euro dan toch meer informatie toe over privacy en gegevensverwerking in Europa
WhatsApp voegt meer informatie toe aan zijn gebruiksregels na de zware boete die de Ierse gegevensbeschermingsautoriteit (DPC) heeft opgelegd. De chatdienst, deel van Facebookgroep Meta, heeft maandag echter benadrukt dat er niets zal veranderen aan de manier waarop gegevens worden verwerkt. WhatsApp brengt alleen de door de DPC gevraagde verduidelijkingen aan.
Lees verder