Doorgaan naar hoofdcontent

Begrafenis van doodgeschoten cameravrouw ‘Rust’ vindt dit weekend plaats

HLN
Begrafenis van doodgeschoten cameravrouw 'Rust' vindt dit weekend plaats
De begrafenis van Halyna Hutchins, de cameravrouw die vorige maand per ongeluk door Alec Baldwin (63) werd doodgeschoten op de set van de film 'Rust', vindt dit weekend plaats. Haar man Matthew Hutchins laat aan het Amerikaanse tijdschrift 'People' weten dat er een besloten dienst wordt gehouden.
Lees verder

"Je hebt me laten huilen": Britney Spears tot tranen toe ontroerd na lovende woorden van Lady Gaga
Een tot tranen toe geroerde Britney Spears (39) heeft Lady Gaga (35) op social media bedankt voor haar steunbetuiging. Ze deelde een korte video over haar collega-zangeres. Enkele uren na haar post veegde Spears dan weer de vloer aan met Christina Aguilera (40) omdat die geen antwoord wilde geven op vragen over Britney.
Lees verder

LIVE. Match gespeeld: Pulisic zorgt voor derde goal Chelsea tegen Leicester
• Premier League • Aftrap: 13u30 • King Power Stadium • Romelu Lukaku (Chelsea) en Youri Tielemans (Leicester) nog geblesseerd
Lees verder

Duizenden mensen betogen in Wenen, Amsterdam en Rome tegen verplichte vaccinatie en coronamaatregelen
In de Oostenrijkse hoofdstad Wenen zijn zaterdag 30.000 mensen op straat gekomen om te protesteren tegen de verplichte vaccinatie. Dat blijkt uit nieuwe schattingen van de politie. In Rome protesteren duizenden mensen tegen de 'groene pas', die te vergelijken is met de Covid Safety Ticket. In Amsterdam en Breda komen demonstranten ook op straat ondanks de afgelasting na de rellen in Rotterdam gisteren.
Lees verder

Duizenden mensen betogen in Wenen tegen verplichte vaccinatie
In de Oostenrijkse hoofdstad Wenen zijn zaterdag 30.000 mensen op straat gekomen om te protesteren tegen de verplichte vaccinatie. Dat blijkt uit nieuwe schattingen van de politie.
Lees verder

LIVE. Vier Belgen aan aftrap in Dortmund-Stuttgart
• Bundesliga • Aftrap: 15u30 • Signal Iduna Park • Meunier, T.Hazard en Witsel bij Dortmund, Mangala bij Stuttgart
Lees verder

Meer dan 6.000 moorden en 9.000 verkrachtingen in drie maanden tijd in Zuid-Afrika
In de maanden juli, augustus en september werden er liefst 6.100 moorden geregistreerd in Zuid-Afrika. Dat is stijging met 20,7 procent vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. In dezelfde drie maanden werden er 9.556 verkrachtingen gemeld. Dat is een stijging met 7 procent.
Lees verder

Chelsea rekent eenvoudig af met Leicester en staat steviger op kop
Een duidelijke overwinning voor Chelsea tegen Leicester: 0-3. Castagne stond als enige landgenoot tussen de lijnen, Romelu Lukaku en Youri Tielemans zijn nog steeds geblesseerd. Leider Chelsea heeft nu zes punten op Manchester City en het verrassende West Ham - beiden komen nog in actie.
Lees verder

Staking dreigt in Brusselse en Waalse ziekenhuizen uit protest tegen verplichte vaccinatie zorgpersoneel
De Franstalige overheidsvakbond CSC Services publics dreigt met een staking of "hardere acties" in de Brusselse en Waalse ziekenhuizen na het akkoord binnen de regering over een verplichte vaccinatie voor het zorgpersoneel.
Lees verder

Ook dat kan er nog wel bij: Eden Hazard is ditmaal out met buikgriep
Met zeven wedstrijden in amper drie weken tijd draaien 'Los Blancos' overuren. De ideale gelegenheid om Eden Hazard wat speelminuten te gunnen, maar morgen (16u15) in Granada lijkt dat alweer niet het geval. Hazard kampt met gastro-enteritis, wat hem de verplaatsing doet missen.
Lees verder

Twaalf verdachten staan terecht voor 'miljoenenoverval' op Kim Kardashian
Twaalf mensen die worden verdacht van de gewelddadige overval op Kim Kardashian (41) in Parijs in 2016 moeten voor de rechter verschijnen. Na een onderzoek van vijf jaar begint volgens het Franse persbureau AFP het proces op een nog nader te bepalen datum.
Lees verder

VERMIST. Heb jij Lucien Westhof (74) uit Kinrooi gezien?
Op donderdag 18 november verliet de 74-jarige Lucien Westhof zijn woning gelegen in de Dorpsplein in Kinrooi. Hij werd voor het laatst gezien op vrijdag 19 november om 6.35 uur in Sint-Truiden, maar sindsdien ontbreekt ieder spoor.
Lees verder

Piet Van Haut, meesteroplichter met één tand: "Ik steel geen geld van vrouwen. Ze schenken het me, omdat ik zó speciaal ben"
Doorgaans blijven oplichters het liefst onder de radar. De meermaals veroordeelde Piet Van Haut (54) daarentegen gaat met een nieuw boek over zijn kermisleven net ín de spotlights staan. Al meer dan 35 jaar heeft de meesteroplichter niet meer gewerkt. Officieel bezit hij niets. Toch laat Van Haut het nog altijd even breed hangen als hij is - en da's brééd. Glunderend toont hij een maandelijkse afrekening van zijn American Express: 45.138,16 euro. "En ik heb meer dan één kaart, hé", lacht hij zijn enige tand bloot.
Lees verder

Hamilton start in Qatar op pole met in zijn zog grote rivaal Verstappen, die ploegmaat Perez ziet falen
Op weg naar een spannend eerste rondje (en meer?) in Qatar. Lewis Hamilton (Mercedes) start morgen vanop de pole met in zijn zog WK-leider en grote concurrent Max Verstappen (Red Bull). Valtteri Bottas (Mercedes) reed op het Losail International Circuit in de buurt van Doha de derde kwalificatietijd. Verstappen heeft in de WK-stand 14 punten voorsprong op Hamilton.
Lees verder

Pijlsnelle Hamilton start in Qatar op pole met in zijn zog rivaal Verstappen
Op weg naar een spannend eerste rondje (en meer?) in Qatar. Lewis Hamilton (Mercedes) start morgen vanop de pole met in zijn zog WK-leider en grote concurrent Max Verstappen (Red Bull). Het verschil op de chronometer was groot: de Brit was bijna een halve seconde sneller. Valtteri Bottas (Mercedes) reed op het Losail International Circuit in de buurt van Doha de derde kwalificatietijd.
Lees verder

Drie op een rij in de Superprestige: Iserbyt is ook in Merksplas de beste en pakt tiende zege van het seizoen
Eli Iserbyt heeft de vierde manche van de Superprestige op zijn naam geschreven. In de Aardbeiencross van Merksplas reed de West-Vlaming in de finale weg van een selecte groep. Voor Iserbyt was het zijn derde zege op rij in de Superprestige, ofwel zijn tiende van het seizoen.
Lees verder

Proeven van het wildseizoen? 3 trendy herfstgerechten met everzwijn, hert en eend
Wild is weer helemaal hip en trending want het wildseizoen is volop aan de gang. Hét moment bij uitstek om te genieten van heerlijke klassiekers met een lekker stukje vlees. Voor wie het deze herfst net iets spannender wil, serveren we jullie alvast deze drie vleesgerechten met een kwinkslag. Succes gegarandeerd!
Lees verder

LIVE. Dortmund heeft het lastig: Hazard schiet over, doelman Kobel houdt Stuttgart van openingsgoal
• Bundesliga • Aftrap: 15u30 • Signal Iduna Park • Meunier, T.Hazard en Witsel bij Dortmund, Mangala bij Stuttgart
Lees verder

Gent gelast alles af: geen Winterfeesten, zelfs geen Sint, eindejaarsvuurwerk of nieuwjaarsreceptie
"Het systeem kraakt, we kunnen niet anders." Daarmee beslist de stad Gent om de Winterfeesten - gepland van 9 tot 31 december - alsnog af te gelasten. Maar ook de aankomst van Sinterklaas zondag, het eindejaarsvuurwerk én de nieuwjaarsreceptie in januari worden geschrapt.
Lees verder

Titelverdediger Medvedev is eerste finalist op ATP Finals
Daniil Medvedev (ATP 2) blijft in de running om zichzelf op te volgen als winnaar van de ATP Finals. Deze middag nam de Rus in de eerste halve finale in het Italiaanse Turijn de maat van de Noor Casper Ruud (ATP 8) met 6-4 en 6-2.
Lees verder