Doorgaan naar hoofdcontent

Andy Peelman heeft corona en zit in quarantaine in mobilhome: “Mijn dochtertje heeft het er heel moeilijk mee”

HLN
Andy Peelman heeft corona en zit in quarantaine in mobilhome: "Mijn dochtertje heeft het er heel moeilijk mee"
Ook Andy Peelman (38) is getroffen door het coronavirus. De acteur raakte besmet in het buitenland tijdens opnames van het nieuwste seizoen 'Andy op Patrouille'.
Lees verder

Paleis hekelt politieke bemoeienis Meghan Markle: "Grote bron van ergernis"
Buckingham Palace is niet blij met de politieke ambities van Meghan Markle (40), die in de Verenigde Staten aan het lobbyen is geslagen. Om betaald ouderschapsverlof voor elke Amerikaanse burger te promoten, belde ze enkele politici op hun persoonlijke nummer. "Geen idee hoe ze mijn contactgegevens heeft gevonden."
Lees verder

72.000 Belgen veranderden afgelopen jaar van bank: waarom doen ze dat?
Meer dan 72.000 mensen veranderden het voorbije jaar van bank via bankswitching. Dat is bijna dubbel zoveel als voor de invoering van de bankoverstapdienst in 2017. Waarom kan het interessant zijn om van bank te veranderen? Hoe gaat zo'n overstap in z'n werk? En hoeveel kost het? Spaargids.be legt uit.
Lees verder

72.000 Belgen veranderden afgelopen jaar van bank: Hoe doe je dat gratis en zonder papierwerk?
Meer dan 72.000 mensen veranderden het voorbije jaar van bank via bankswitching. Dat is bijna dubbel zoveel als voor de invoering van de bankoverstapdienst in 2017. Waarom kan het interessant zijn om van bank te veranderen? Hoe gaat zo'n overstap in z'n werk? En hoeveel kost het? Spaargids.be legt uit.
Lees verder

Clublegende Roy Keane raakt bijna verwikkeld in handgemeen met fan op Old Trafford
Clublegendes van Manchester United krijgen het dezer dagen hard te verduren. Coach Ole Gunnar Solskjaer ligt onder vuur en dit weekend werd analist en ex-middenvelder Roy Keane (50) nog de levieten gelezen door een fan. Keane reageerde - uiteraard.
Lees verder

Hamilton beseft dat achtste wereldtitel aartsmoeilijk wordt: "Ik denk dat ik nu bijna overal moet winnen"
Vaak genoeg was hij begin november al wereldkampioen, nu moet hij achtervolgen. Lewis Hamilton weet dat zijn achterstand van 19 punten langzaamaan nijpend begint te worden. "We hebben punten nodig."
Lees verder

Angelina Jolie reageert op ban 'Eternals' in golfstaten: "Trots op Disney, omdat ze alsnog weigeren om dié kus eruit te knippen"
Angelina Jolie (46) heeft gereageerd op de ban van haar nieuwste film 'Eternals' in verschillende golfstaten. In de Marvelfilm krijgen we een kus tussen twee mannen te zien, iets wat sommige landen liever willen schrappen. Disney hield echter voet bij stuk en weigerde om de scènes weg te knippen. "Ik ben erg trots", aldus Jolie.
Lees verder

NBA. Nieuwe zege voor Golden State terwijl kampioen Milwaukee de boot in gaat, vreemde kronkels van de bal in Sacramento
Golden State blijft het uitstekend doen in de NBA. De Warriors wonnen met 120-107 van de Houston Rockets, hun achtste zege van het seizoen, en verstevigen zo hun leidersplaats in de Western Conference. Jordan Poole was de topscorer met 25 punten, vedette Stephen Curry noteerde 20 punten.
Lees verder

Vijf dingen die je waarschijnlijk nog niet wist over je autoverzekering
'Een verzekering voor jonge bestuurders is onbetaalbaar', of 'een omniumverzekering is de beste optie': niet alles wat je hoort over autoverzekeringen klopt altijd. Independer.be veegt de vijf grootste misverstanden van tafel.
Lees verder

'Ben je single, dan kan er zomaar een onverwachte ontmoeting in het verschiet liggen': jouw horoscoop voor deze week
Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.
Lees verder

Davy is in schuldbemiddeling en krijgt 150 euro leefgeld per week: "Ik ben blij dat ik als zanger nog iets mag bijverdienen"
Sinds een jaar zit Davy in schuldbemiddeling: zijn volledige loon gaat naar de schuldbemiddelaar, die hem wekelijks 150 euro leefgeld geeft. "Met dat bedrag moet ik eten en kleren betalen, maar ook de benzine van de auto", zegt Davy. "In de supermarkt heb ik altijd mijn rekenmachine in de hand. Het is alleen maar door de extraatjes die ik verdien als zanger dat ik de eindjes aan elkaar kan knopen.
Lees verder

Moet je ieder schadegeval aangeven? En is omnium altijd de beste optie? Dit zijn de vijf grootste misverstanden over je autoverzekering
'Een verzekering voor jonge bestuurders is onbetaalbaar', of 'een omniumverzekering is de beste optie': niet alles wat je hoort over autoverzekeringen klopt altijd. Independer.be veegt de vijf grootste misverstanden van tafel.
Lees verder

PSG-directeur Leonardo op achterste poten nu geblesseerde Messi naar Argentinië trekt voor interlandverplichtingen
Geen Lionel Messi bij de 2-3-zege van PSG bij Bordeaux. De Argentijn bleef 90 minuten aan de kant met pijn aan de knie, maar stapt wel het vliegtuig op naar Argentinië voor de interlandbreak. En dat is dan weer niet naar de zin van technisch directeur Leonardo.
Lees verder

In 'Klopjacht' verstopt Julie zich voor speurders aan de deur: "Ik kan deze stress niet aan"
Vanavond in 'Klopjacht' zien we Julie die op bezoek is bij een vriend, maar de speurders bellen daar aan. Ze moet er zo snel mogelijk weg raken, want anders zit haar 'Klopjacht' er op.
Lees verder

Festivalgangers AstroWorld mogelijk geïnjecteerd met medicijn
Op AstroWorld, waar zaterdag acht mensen stierven en tientallen anderen gewond raakten, zijn festivalgangers vermoedelijk geïnjecteerd met een medicijn. Volgens verschillende hulpverleners zou een individu andere mensen Narcan hebben toegediend. Narcan is een medicijn dat wordt gebruikt bij het nemen van een overdosis. Verder onderzoek moet nu uitwijzen wat er precies op het festival gebeurde.
Lees verder

'Sex and the City'-cast heeft het gehad met 'seksistische' kritiek op uiterlijk
De actrices uit 'Sex and the City' hebben er genoeg van om voortdurend opmerkingen over hun uiterlijk te horen. In een interview met de Amerikaanse Vogue zegt Sarah Jessica Parker (56): "Er is zoveel vrouwonvriendelijk geklets over ons. Dat zou bij mannen nooit zo gaan."
Lees verder

"We moeten deze generatie meer appreciëren": bondscoach Martínez vindt dat we verder moeten kijken dan de lege prijzenkast van Rode Duivels
Roberto Martínez kreeg al meermaals het verwijt te conservatief te zijn in de selectiekeuze. Maar voor de laatste WK-kwalificatiewedstrijden treedt hij uit zijn comfortzone. In een gesprek met Gilles De Bilde voor VTM Nieuws vertelt de bondscoach over die geleidelijke vernieuwing, maar ook over de huidige 'Gouden Generatie' die nog maar één kans heeft om een trofee te pakken. "Deze generatie staat of valt niet met zilverwerk. We moeten deze ploeg meer appreciëren."
Lees verder

De ultieme Bondgirls (slot): hoe de Zweedse Maud Adams in maar liefst drie Bond-films te zien was
Eindelijk kunnen we in de bioscoop weer genieten van James Bond. De release van 'No Time To Die' werd door de pandemie uitgesteld, maar 007 is niet stuk te krijgen en wordt opnieuw omringd door vrouwelijk schoon. In deze reeks zetten we de opvallendste actrices in de kijker die gestalte gaven aan de legendarische Bondgirls. Met vandaag deel VII: Maud Adams (76). De Zweedse die een tijdje gehaat werd door die ándere Zweedse Bondgirl, Britt Ekland, en als enige in drie Bond-films te zien was. "Maar die ene scène was verschrikkelijk."
Lees verder

Nederlandse politie vindt dode man in auto in kanaal net over de grens
De Nederlandse politie heeft in een kanaal bij het Zeelandse dorp Retranchement, tussen Knokke-Heist en Cadzand, een dode man in een auto gevonden. Een woordvoerder van de politie kan nog niet zeggen wat er gebeurd is. "We houden alle scenario's open", aldus de zegsman.
Lees verder

Beautyredactrice Sophie vergelijkt goedkope en dure leave-in conditioners voor een glanzende haardos: "Mijn haar ziet eruit als één brok pluis"
Met het afscheid van het zomerweer zijn plots ook die good hair days van de radar verdwenen. Alles knettert zodra je een trui over je hoofd trekt. Je hoeft maar een sjaal uit te doen, of de boel staat recht overeind. Hallo, coupe vogelnest. Geen nood: er is een oplossing, en die komt in de vorm van leave-in conditioners. Doordat ze vocht toevoegen zal het haar minder statisch zijn én minder snel in de knoop raken. Scoort eentje van 2 euro even goed als een tube van net geen 36 euro?
Lees verder