Doorgaan naar hoofdcontent

Stoffelijke resten gevonden in zoektocht naar verloofde van Gabby Petito

HLN
Stoffelijke resten gevonden in zoektocht naar verloofde van Gabby Petito
Er zijn stoffelijke resten gevonden in de zoektocht naar Brian Laundrie. Een lijkschouwer doet nu de nodige vaststellingen. Speurders hadden eerder enkele van zijn spullen teruggevonden naast een wandelpad dat hij vaak gebruikte in de buurt van zijn ouderlijke woning in Florida. De jongeman wordt nog steeds gezocht als 'person of interest' in de moordzaak van zijn verloofde, Gabby Petito. Hij zou met andere woorden belangrijke informatie kunnen verschaffen.
Lees verder

En plots doen de Flames het met nieuwe doelvrouw, Odeurs slachtoffer van "hogere eisen": "Ik vecht mijn eigen gevecht"
De Red Flames spelen morgen tegen Kosovo hun derde wedstrijd onderweg naar het WK in Australië en Nieuw-Zeeland in 2023. 4 op 6 hebben ze na een gelijkspel in Polen en een riante overwinning tegen Albanië. Kosovo straks is een hapje. Dinsdag spelen de Belgische vrouwen in Oslo tegen Noorwegen.
Lees verder

Celebs 24/7. Billie Eilish heeft groot nieuws en deze zangeres trekt haar kleren uit
Niets leuker dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

Vrouw getuigt over verkrachting in café in Elsene: "Huisgenoot vond me bewusteloos naast de toiletten"
Een vrouw die anoniem wenst te blijven, getuigde in VTM NIEUWS onder de naam Sarah over haar verkrachting in een café in Elsene.
Lees verder

Geen overschot, wel rampscenario afgewend: 'oude rot' Piqué schenkt FC Barcelona winst tegen Kiev
Nul op negen en de slechtste start ooit in de Champions League afgewend. Veel overschot had Barcelona evenwel niet tegen Dynamo Kiev: Gerard Piqué maakte de enige treffer in Camp Nou.
Lees verder

'Belgisch' Wolfsburg gaat kansloos onderuit tegen sterk Salzburg
Pijnlijke avond voor een 'Belgisch' Wolfsburg. 'Die Wölfe', waarbij Vranckx, Lukebakio en Casteels in de basis stonden, verloor met 3-1 in Salzburg.
Lees verder

Brian Priske: "We weten wat duel tegen Fenerbahçe betekent na twee nederlagen"
Simpel gezegd: Antwerp moet punten pakken - liefst zelfs drie - tegen Fenerbahçe. Dat beseft Brian Priske ook. "Verliezen we, zal het moeilijk worden."
Lees verder

Letland als eerste Europees land weer in lockdown: bars en winkels dicht, avondklok keert terug
Letland gaat als eerste land van de Europese Unie weer in lockdown vanwege dramatische coronacijfers. Het Baltische land kampt met een snel stijgend aantal besmettingen. Het gaat wereldwijd om het hoogste cijfer per hoofd van de bevolking in de voorbije week. Ziekenhuizen dreigen overbelast te raken.
Lees verder

Persoon gearresteerd na plaatsen galg voor Brits parlement
De Britse politie heeft een persoon gearresteerd die een galg had geplaatst dicht bij het Britse parlement. Dat zei ondervoorzitter Rosie Winterton nadat verschillende parlementsleden het voorval ter sprake hadden gebracht.
Lees verder

Verschil kon niet groter zijn, toch ziet Youri Mulder dat Club Brugge stapsgewijs Ajax achterna gaat
'Amsterdam, Amsterdam, de stad waar alles kan'. Terwijl Ajax zich tegen Dortmund plotsklaps tot outsider voor Champions League-winst bombardeerde, werd blauw-zwart door Man City in de vernieling gespeeld: "En toch bevindt Club Brugge zich nu in de fase waarin Ajax zich in 2019 bevond", weet Youri Mulder. Waar ziet hij gelijkenissen? En waar kan Club nog stappen zetten?
Lees verder

Akram Tourki ontvangt met Turnhout ex-club Sint-Lenaarts: "Ik kijk enorm uit naar dit weekend"
Na zijn eerste goal van het seizoen afgelopen weekend tegen Beringen (1-1) zou Turnhoutaanvaller Akram Tourki ook zaterdag thuis tegen zijn ex-club Sint-Lenaarts maar wat graag de weg naar doel weten te vinden.
Lees verder

LIVE. Kan Benfica, met Vertonghen, Bayern in bedwang houden?
• Champions League groep E • Estadio da Luz • Jan Vertonghen versus de machine van Bayern • Wedstrijd LIVE te bekijken op VTM2
Lees verder

LIVE. Is Ronaldo beslissend weer in match tegen Atalanta?
• Champions League groep F • Old Trafford • Aftrap: 21u • Atalanta op kop met vier punten, Manchester United heeft er drie
Lees verder

Man onthoofd teruggevonden in Franse provincie Vaucluse, politie start zoekactie naar dader
In de Zuidoost-Franse provincie Vaucluse is het lijk van een man in zijn eigen huis teruggevonden. De man zou onthoofd zijn en van zijn ingewanden zijn ontdaan, aldus een bron die dicht bij het onderzoek staat. Volgens de bron is een "terroristische piste" in dit stadium van het onderzoek "absoluut niet aan de eerste orde".
Lees verder

Dr. Dre krijgt scheidingspapieren tijdens begrafenis van z'n oma
Een opvallende nieuwe wending in de vechtscheiding tussen Dr. Dre en z'n ex Nicole: de rapper en muziekproducent kreeg volgens de Amerikaanse website TMZ z'n scheidingspapieren tijdens de uitvaart van zijn oma. Hij moet z'n voormalige partner nog ruim een miljoen euro betalen.
Lees verder

LIVE. Bayern zet Vertonghen en co ferm onder druk, Lewandowski komt dicht bij 0-1!
• Champions League groep E • Estadio da Luz • Jan Vertonghen versus de machine van Bayern • Wedstrijd LIVE te bekijken op VTM2
Lees verder

Xavier Malisse had niet verwacht te winnen bij eenmalige comeback: "Opslag was wat trager, maar ik heb me geamuseerd"
Xavier Malisse (41) kan het nog. Ook acht jaar na zijn pensioen heeft hij nog zo'n overschot aan talent dat hij samen met zijn poulain Lloyd Harris de eerste ronde van het dubbelspel op de European Open succesvol wist af te ronden. "Ik heb me goed geamuseerd, maar dit was een eenmalig iets en ik ga verder met coachen", zei de West-Vlaming.
Lees verder

Stoltenberg roept NAVO-lidstaten op om niet in de clinch te gaan over Afghanistan
NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg heeft de lidstaten vandaag, daags voor een NAVO-top met de ministers van Defensie, opgeroepen om hun verschillen te overstijgen en niet in de clinch te gaan over de terugtrekking uit Afghanistan. "De meningsverschillen over de terugtrekking uit Afghanistan mogen geen wig drijven tussen de Verenigde Staten en Europa", verklaarde Stoltenberg.
Lees verder

LIVE. Dikke problemen voor Solskjaer en United: Demiral verdubbelt de voorsprong voor Atalanta
• Champions League groep F • Old Trafford • Aftrap: 21u • Atalanta op kop met vier punten, Manchester United heeft er drie
Lees verder

LIVE. Match na 20 minuten over voor Lukaku: 'Big Rom' moet naar de kant met enkelblessure, bekijk hier de beelden
Hij hoopte om een einde te maken aan de droogte van zes matchen. Maar de wedstrijd van Romelu Lukaku tegen Malmö in de Champions League duurde slechts twintig minuten. Na een tackle maakte zijn rechterenkel een onnatuurlijke beweging. 'Big Rom' wist meteen hoe laat het was - hij blijft niet zomaar liggen. Een blessurebehandeling later was het harde verdict: een noodgedwongen wissel. Lukaku ging direct naar binnen voor een eerste check-up.
Lees verder