Doorgaan naar hoofdcontent

Steven (28) twee weken na zware botsing met motor toch overleden: “Familie heeft rollercoaster van emoties achter d...

HLN
Steven (28) twee weken na zware botsing met motor toch overleden: "Familie heeft rollercoaster van emoties achter de rug"
Twee weken nadat hij in Spiere-Helkijn een zwaar ongeval had met zijn motor, is Steven Poincelet (28) uit Zwevegem toch aan zijn verwondingen overleden. Zijn moeder, broer en zus hebben er heftige weken vol emoties opzitten maar herinneren zich Steven als een lieve, zorgzame jongen. "Zijn familie was alles en nu zijn we hem zo plots kwijt", treurt zus Lisa.
Lees verder

Salades smaken ook in de herfst en deze drie hartige recepten bewijzen dat
In het najaar kan je even goed genieten van (rijkelijk gevulde maaltijd)salades als in het hartje van de zomer. Met deze drie herfstproof recepten serveer je het beste van het seizoen in een fris bord vol kleur en vitamines.
Lees verder

Wat is er aan de hand in de Antwerpse coalitie? "De Wever beweert dat hij een man is van zijn woord. Dat hij het maar bewijst"
Al weken doet het gerucht de ronde dat Open Vld uit de Antwerpse coalitie wordt gezet. Open Vld-voorzitter Egbert Lachaert reageert voor het eerst op de fluistercampagne. "In het bestuursakkoord is afgesproken dat wij een tweede schepen krijgen. De burgemeester van Antwerpen gaat er prat op dat hij een man is van zijn woord. Dat hij het maar bewijst."
Lees verder

Bokslegende Fury behoudt WBC-titel na donkere periode, waarin hij wílde crashen met zijn Ferrari: "Ik bad elke dag dat ik zou sterven"
Tyson Fury (33) mepte Deontay Wilder knock-out in Las Vegas na een sensationele kamp. De Brit is een bokser voor de geschiedenisboeken. Een weg geplaveid vol hindernissen - depressie, drank en drugs -, waar hij net op tijd van herstelde. Dat mag u letterlijk nemen, want Fury stond op het punt om te pletter te rijden met z'n Ferrari. Maar hij vocht terug - en hoe.
Lees verder

Tsjechische president daags na parlementsverkiezingen opgenomen in ziekenhuis
De president van Tsjechië, Milos Zeman (SPO), is opgenomen in het ziekenhuis. Dat gebeurde net nadat hij de uittredende premier Andrej Babis had ontmoet.
Lees verder

Vijf doden na autobomaanslag op officiëel konvooi in Jemen, minister overleeft aanslag
Bij een aanslag met een bomauto op een officieel konvooi in het zuiden van Jemen zijn vijf doden gevallen. Een minister en gouverneur die aanwezig waren, overleefden de aanslag. Dat melden veiligheidsbronnen.
Lees verder

Verontwaardiging in Vietnam nadat 13 honden gedood worden omdat baasjes positief testten: "Wreed en onethisch"
In Vietnam is verontwaardiging ontstaan nadat de gezondheidsautoriteiten 13 honden hebben gedood omdat hun baasjes positief hadden getest op het coronavirus. "Dit is wreed en onethisch", klinkt het in tal van Vietnamese staatsmedia en op sociale media.
Lees verder

LIVE (15u). Vanaken, Saelemaekers en Batshuayi in de basis, De Bruyne op de bank - Leidersplaats op FIFA-ranking mogelijk op het spel voor Rode Duivels
• Aftrap: 15u • Kleine finale Nations League • Romelu Lukaku en Eden Hazard zijn er niet meer bij voor de Rode Duivels • Wedstrijd live te bekijken op VTM
Lees verder

Van Schwarzenegger tot Eric Clapton: dit zijn de geheime en buitenechtelijke kinderen van de sterren
De jongste zoon van Arnold Schwarzenegger (74) is net 24 geworden en dat moet gevierd worden. De krachtpatser laat via Twitter weten dat hij enorm trots is op wat Joseph Baena de voorbije jaren bereikt heeft en dat hij er zeker van is dat dit jaar opnieuw een fantastisch jaar gaat worden. Hoewel Schwarzenegger een hechte band heeft met zijn buitenechtelijke zoon, was dat niet altijd het geval. Jarenlang probeerde hij Joseph's bestaan voor zowel zijn vrouw Maria Shriver als de buitenwereld geheim te houden, totdat de gelijkenissen tussen vader en zoon niet langer te ontkennen vielen. Joe is lang niet het enige buitenechtelijke kind in Hollywood. Wij zetten de markantste verhalen op een rijtje.
Lees verder

Verkopen R. Kelly 500 procent gestegen sinds uitspraak
De verkoopcijfers van zanger R. Kelly (54) zijn flink gestegen sinds hij schuldig is bevonden aan mensenhandel. Volgens Rolling Stone is zijn albumverkoop sinds de uitspraak op 27 september ruim 500 procent omhoog gegaan. Ook de streamingcijfers laten een groei zien, aldus het Amerikaanse muziekblad.
Lees verder

COLUMN. Ine Nijs, hartsvriendin van Lara Switten: "Ze spelen hetzelfde lied als op Lara's boeklancering. Toen klonk het beladen, nu lichter dan licht"
Ine Nijs was de hartsvriendin van Lara Switten, mama van 3 die vocht tegen kanker. Nu schrijft ze elke week het gemis van zich af. Deze week doet een nummer op een huwelijksceremonie haar aan Lara denken. Maar voor Ine klinkt het lied opeens helemaal anders. Dat is de kracht van muziek, schrijft ze. "Iedere keer een liedje weerklinkt, vormt er zich een nieuwe herinnering."
Lees verder

LIVE (15u). Marc Degryse: "Verrassend dat Tielemans nieuwe kans krijgt" - Ook Vanaken, Saelemaekers en Batshuayi in de basis, De Bruyne op de bank
• Aftrap: 15u • Kleine finale Nations League • Romelu Lukaku en Eden Hazard zijn er niet meer bij voor de Rode Duivels • Wedstrijd live te bekijken op VTM
Lees verder

CD&V-voorzitter Joachim Coens over begroting: "Vlaanderen en Wallonië moeten een andere koers varen op de arbeidsmarkt"
Vanmiddag was Joachim Coens, voorzitter van de CD&V, te gast bij VTM NIEUWS. Daar ging het onder meer over de begroting. Volgens Coens moeten Vlaanderen en Wallonië een ander beleid voeren als het gaat over de arbeidsmarkt. "De noden in die twee gebieden zijn compleet anders", aldus de CD&V-voorzitter.
Lees verder

Bondscoach Van Gaal hint op basisplaats Noa Lang tegen Gibraltar: "Waarom wil je nou altijd de opstelling verraden?"
Bondscoach Louis van Gaal gaat het Nederlands elftal tegen Gibraltar op twee plaatsen wijzigen. Vice-captain Georginio Wijnaldum keert terug in de basis, en ook Noa Lang mag hopen op een plekje aan de aftrap. Van Gaal wil dat evenwel nog niet bevestigen.
Lees verder

LIVE. Italianen komen meteen opzetten: Alderweireld in de baan van schot Chiesa
• Aftrap: 15u • Kleine finale Nations League • Romelu Lukaku en Eden Hazard zijn er niet meer bij voor de Rode Duivels • Wedstrijd live te bekijken op VTM
Lees verder

SHOWBITS. Ann Van Elsen blikt terug op haar vakantie en de mama van Koen Wauters viert haar 90ste verjaardag
The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV's de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

Spaanse aartsbisschop biedt excuses aan nadat artiesten gewaagde muziekvideo opnemen in kathedraal
De aartsbisschop van Toledo, Francisco Cerró, heeft zijn verontschuldigingen aangeboden nadat twee artiesten een gewaagde muziekvideo hebben opgenomen in de kathedraal van de Spaanse stad. De Spaanse rapper C. Tangana en de Argentijnse zangeres Nathy Peluso filmden delen van hun muziekvideo voor het nummer 'Ateo' ('Atheist') in de kathedraal, tot groot ongenoegen van heel wat religieuzen.
Lees verder

Elektriciteit in Libanon deels hersteld na black-out
Het elektriciteitsnetwerk in Libanon is deels hersteld, na een totale panne gisterenavond. De elektriciteitsproductie is mogelijk gemaakt dankzij hulp van het leger, aldus het Libanese ministerie van Energie.
Lees verder

LIVE. Pech voor de Duivels! Saelemaekers ziet openingstreffer op de lat uiteen spatten
• Aftrap: 15u • Kleine finale Nations League • Romelu Lukaku en Eden Hazard zijn er niet meer bij voor de Rode Duivels • Wedstrijd live te bekijken op VTM
Lees verder

Griekenland stuurt troepen naar grens met Turkije om vluchtelingen tegen te houden
Griekenland heeft 250 extra manschappen ingezet aan de grens met Turkije. Athene wil zo de stroom van duizenden migranten nog beter tegenhouden. Dat heeft het Griekse ministerie van Binnenlandse Zaken zondagmiddag aangekondigd.
Lees verder