Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 28 oktober 2021

Stad Tongeren: Verkoop landbouwgronden - notaris Hougaerts

Verkoop landbouwgronden - notaris Hougaerts
De verkoop gebeurt door inschrijving onder gesloten omslag. Voor meer informatie over de percelen en de wijze van verkoop verwijzen wij naar www.notarishougaerts.be.
Lees verder

Auto's te koop
De Tongerse politie verkoopt twee Peugeots 107 (bouwjaar 2010; kilometerstand 70.000). U kunt beide voertuigen gaan bekijken bij de lokale politie in de Blaarstraat 99/4. Maak hiervoor een afspraak tijdens de kantooruren via 012 25 90 24.
Lees verder

Koopzondag november
Zondag 7 november zijn de winkels in het centrum open van 13 tot 17 uur.
Lees verder

Nieuwe openingsuren recyclagepark
Vanaf november (wintertijd) wijzigen de openingsuren van het recyclagepark. Het park is open van dinsdag tot en met zaterdag van 9 tot 12.30 uur en van 13 tot 16 uur.
Lees verder

Stadsdiensten gesloten
Alle OCMW- en stadsdiensten zijn gesloten op maandag 1 november (Allerheiligen), dinsdag 2 november (Allerzielen), donderdag 11 november (Wapenstilstand) en maandag 15 november (Koningsdag). Het recyclagepark is wel open op dinsdag 2 november. Toerisme Tongeren is gesloten op 15 november.
Lees verder

Word jij hoplr-ambassadeur?
Hoplr is een digitaal platform dat buren met elkaar verbindt. We zijn op zoek naar ge├źngageerde Tongenaren die hier een ambassadeursrol in willen spelen. Via hen vinden nog meer buren hun weg naar Hoplr.
Lees verder