Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 5 oktober 2021

Stad Oudenburg: Nieuwe infoborden in het straatbeeld

Nieuwe infoborden in het straatbeeld
Lees verder

Tom Bibo 'Doorprikt'
De Oudenburgse vrijetijdsdiensten plaatsen comedy opnieuw op het cultuurprogramma, ditmaal met Tom Bibo op vrijdag 26 november 2021 om 20 uur.

Hij is geen circusartiest, hij is geen goochelaar, hij is geen ballonnenclown, hij is geen stand-upcomedian ... hij is Tom Bibo! Verwondering, scherpzinnigheid, ongeloof en zoveel meer. Tom Bibo liet met zijn visuele humor al overal ter wereld monden openvallen en ook Vlaanderen ontkomt niet aan de doortocht van deze multigetalenteerde podiumkunstenaar. Visuele hoogstandjes, manipulatie, positieve energie en zelfspot. De ideale omstandigheden voor een avond die nog lang zal nazinderen.

Tickets zijn verkrijgbaar aan 15 euro via comedy@oudenburg.be (18 euro aan de deur).
De bar gaat open vanaf 19 uur en de show start om 20 uur.

Tom Bibo aan het werk zien? Kijk op https://www.youtube.com/watch?v=ggx7Nlu86-c
Lees verder

4 oktober 2021 vaccin in Zomerloos Gistel!
๐—Ÿ๐—ฒ๐˜ ๐—ผ๐—ฝ! ๐—ข๐—ฝ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿฐ ๐—ผ๐—ธ๐˜๐—ผ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿญ ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐˜ ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜‚๐—ถ๐˜๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ป๐—ผ๐—ด ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—ด๐—ฒ๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—ธ๐˜ ๐—ถ๐—ป ๐—ญ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ผ๐—ผ๐˜€ ๐—š๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—น!

Een groep immuungecompromitteerde patiรซnten uit Gistel, Oudenburg en Ichtegem krijgen er hun derde prik. Zo hoeven deze mensen de verplaatsing naar Torhout niet te maken.
Ben of ken je iemand die op maandag 4 oktober 2021 een coronavaccin krijgt? Dan verwachten we jou dus in Zomerloos!

Heb je nog vragen? Bel dan naar het callcenter op het gekende nummer 0800-29 668.
Lees verder