Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 19 oktober 2021

Retie: Zien we je opnieuw? Want jij verdient de beste bescherming

Zien we je opnieuw? Want jij verdient de beste bescherming
Met de uitnodiging van de eerste 300 65-plussers voor een 3e prik op 6 november, hebben we een volgende stap gezet in de doorstart van het vaccinatiecentrum. We hopen dat deze inwoners consequent kiezen voor hun extra vaccinatie om zichzelf blijvend te beschermen.
Lees verder

Leef je gezondste leven dankzij het Kempens pilootproject BIBOPP
Je probeert meer te bewegen. Wat gezonder te eten. Te stoppen met roken, misschien? Maar als je het alleen moet doen, is het lastig. Kempenaars krijgen vanaf nu een extra duwtje in de rug dankzij het gratis online gezondheidsplatform BIBOPP ('Burgers in Beweging met een Online PreventiePlatform').
Lees verder

Vacatures lokaal bestuur Retie
Het lokaal bestuur van Retie werft aan: logistiek medewerker schoonmaak (20 u./week) - technisch assistent zaalwachter (voltijds) - administratief medewerker dienst Vrije tijd (19 u./week). Solliciteren kan tot uiterlijk 25 oktober '21.
Lees verder

Alle 27 Kempense gemeenten klaar voor 'Bewegen op Verwijzing'. De 11 Kempense coaches ook.
Een duwtje nodig om meer te bewegen? Dan kan je voortaan terecht bij één van de 11 Kempense Bewegen Op Verwijzing-coaches. Inmiddels hebben alle 27 gemeenten in de Kempen ingetekend om van start te gaan met 'Bewegen Op Verwijzing'.
Lees verder