Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 8 oktober 2021

Retie: Week van de Fair Trade 2021: Social Justice

Week van de Fair Trade 2021: Social Justice
Tijdens de 'Week van de Fair Trade' staan 10 dagen lang Fair Trade initiatieven in de kijker. Het centrale thema is 'social justice' of sociale rechtvaardigheid. Retie is sinds 2017 een Fair Trade Gemeente en behaalt een mooie score op de Fair-O-Meter!
Lees verder

Dag van de Jeugdbeweging 2021
Op vrijdag 22 oktober '21 kleuren we het land opnieuw met jeugdbewegingshemden, T-shirts en sjaaltjes. Ook in Retie vieren we de Dag van de Jeugdbeweging maar al te graag! Leden die in uniform komen, krijgen een lekker ontbijtje in openlucht voorgeschoteld.
Lees verder

Vaccinatie-update: belang van 3e prik wordt duidelijker
Het belang van de 3e prik wordt steeds duidelijker. Zo ziet men in de recente besmettingscijfers binnen onze regio jammer genoeg meer 65-plussers opduiken. Daarom roept onze eerstelijnszone op aan 65-plussers om zeker in te gaan op de derde uitnodiging!
Lees verder

Inschrijven Multi SkillZ nog steeds mogelijk: start op zondag 26 september
Multi SkillZ biedt een mooie aanvulling op het Multimoveaanbod. Deze lessen worden georganiseerd op zondagvoormiddag in RTC De Bempdekens voor kinderen vanaf de eerste kleuterklas t.e.m. het eerste leerjaar. Inschrijven is nog steeds mogelijk!
Lees verder