Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 6 oktober 2021

Retie: Vaccinatie-update 1 oktober: Vaccinatiecentrum zeker tot eind van het jaar operationeel

Vaccinatie-update 1 oktober: Vaccinatiecentrum zeker tot eind van het jaar operationeel
We ontvingen van de hogere overheid een eerste timing voor de 'boosterprik' aan 65-plussers. Deze timing houdt ook meteen in dat het vaccinatiecentrum nog zeker tot het einde van het jaar operationeel blijft. Ons pop-upvaccinatiecentrum schiet dan ook meteen in gang voor de verdere voorbereidingen.
Lees verder

Inloopcentrum De Passage, CAW De Kempen - Waar je altijd welkom bent, zeker als je het moeilijk hebt!
Als je inloopcentrum De Passage in de Sint-Apollonialaan in Mol binnenstapt, voel je je meteen welkom en kom je tot rust. Dat is ook de bedoeling van Stien, Karen en de groep van zestien vrijwilligers die elke dag een 15- tot 20-tal bezoekers ontvangen.
Lees verder

Nationale test BE-Alert op 7 oktober 2021
Meteen verwittigd bij een noodsituatie? Op donderdag 7 oktober neemt ook de provincie Antwerpen deel aan de nationale testdag BE-Alert. In de namiddag wordt een sms verstuurd naar alle actieve mobiele toestellen in de provincie Antwerpen, zowel inwoners, toeristen, pendelaars, leveranciers ...
Lees verder

Vacature lokaal bestuur Retie: logistiek medewerker schoonmaak
Deeltijds (20 u./week) - bepaalde duur met uitzicht op onbepaalde duur - contractueel - niveau E - met aanleg van een wervingsreserve voor gemeente en OCMW voor de duur van 3 jaar voor deeltijdse of voltijdse contractuele functies van bepaalde of onbepaalde duur.
Lees verder