Doorgaan naar hoofdcontent

Liverpool haalt sloophamer boven in Watford: Mané bereikt mijlpaal, Salah scoort wereldgoal

HLN
Liverpool haalt sloophamer boven in Watford: Mané bereikt mijlpaal, Salah scoort wereldgoal
Claudio Ranieri beleefde zaterdag weinig plezier aan zijn eerste wedstrijd op de bank van Watford. De ervaren Italiaanse coach zag zijn team op de achtste speeldag in de Premier League met zware 0-5-cijfers verliezen van Liverpool.
Lees verder

Niets zo knus als de herfst, wat maakt dit seizoen zo geliefd?
De dagen worden korter en kouder, en toch struikel je op sociale media over de liefdesverklaringen aan de herfst. Onze liefde voor een kil en nat seizoen verklaard.
Lees verder

Wat er gebeurde met de échte robotpop en waarom de politie er een hekel aan heeft: alles wat je nog niet wist over 'Squid Game'
Van een obscure Zuid-Koreaanse kelder naar een wereldhit op Netflix: het succes van 'Squid Game' is niet te schatten. In een mum van tijd veroverde de reeks vol bloederige kinderspelletjes en maatschappijkritiek het kleine scherm. In tussentijd is er al veel inkt gevloeid over het opvallende programma, maar wist je al dat de personages gebaseerd zijn op échte mensen? En dat de reeks peperduur was? Een overzicht van de strafste feiten rond het streamingsucces.
Lees verder

LIVE. Bernardo Silva breekt snel de ban voor Man City tegen Burnley
• 8ste speeldag • Aftrap: 16u • Etihad Stadium • Kevin De Bruyne verschijnt wellicht aan de aftrap
Lees verder

Russische vicepremier waarschuwt voor meer energiecrises in EU
Rusland waarschuwt dat Europa vaker te maken kan krijgen met energiecrises door een tekort aan aardgas. "Ik sluit niet uit dat zo'n situatie terugkeert", zei vicepremier Aleksandr Novak op de Russische staatstelevisie. Hij riep de Europese Unie op de dialoog met Rusland aan te gaan voor een oplossing voor de sterk opgelopen gasprijzen.
Lees verder

Colombia steriliseert nijlpaarden van beruchte drugsbaron Pablo Escobar
De Colombiaanse regering wil alle nijlpaarden van Pablo Escobar steriliseren. De ooit gevreesde drugsbaron en ook rijkste man ter wereld, laat in 1993 de nijlpaarden illegaal importeren uit Afrika. Sindsdien planten de zoogdieren zich massaal voort. En daar wil Colombia komaf mee maken.
Lees verder

LIVE. Greenwood zet Manchester United op voorsprong tegen Leicester met wereldgoal
• 8ste speeldag • Aftrap: 16u • King Power Stadium • Herpakt Leicester zich na valse start?
Lees verder

Netflix lanceert eerste romantische kerstfilm met homoseksuele hoofdpersonages
Netflix lanceert binnenkort hun allereerste kerstfilm met homoseksuele personages. 'Single All The Way' wordt een romantische komedie met twee mannen in de hoofdrol.
Lees verder

Ook in Nederland lopen coronabesmettingen weer op
Ook bij onze noorderburen stijgt het aantal infecties met Covid-19 weer. Het Nederlandse Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft tussen vrijdagochtend en zaterdagochtend 3.737 meldingen gekregen van mensen met een positieve coronatest. Dat is meer dan het zevendaags gemiddelde van 3.243, en ook iets meer dan vrijdag toen (gecorrigeerd|) 3.718 nieuwe gevallen werden geregistreerd.
Lees verder

LIVE. Wat een beauty! Tielemans brengt Leicester langszij met heerlijk doelpunt
• 8ste speeldag • Aftrap: 16u • King Power Stadium • Herpakt Leicester zich na valse start?
Lees verder

Duizend anti-vaxxers betogen voor deuren Pfizer in Elsene: "Covid Safe Ticket is mechanisme om volk te controleren"
Voor de deuren van Pfizer op de Pleinlaan in Elsene hebben zowat duizend anti-vaxxers zaterdag betoogd tegen de invoering van het Covid Safe Ticket in Brussel. Volgens hen zorgt de coronapas voor een beperking van de vrijheden en is het een mechanisme om het volk te controleren. De manifestatie verliep probleemloos.
Lees verder

GOLDEN BOYS. Alcohol, drugs en bewust ontslag uit psychiatrie, Jens Dyck was voorbestemd voor de top maar viel diep: "Van joints tot cocaïne, ik deed het allemaal"
De helaasheid der dingen. Jens Dyck (30) was een toptalent, speelde met Eden Hazard, Ronaldo en Rooney, maar maakte een diepe val. Alcohol, cocaïne, slechte vrienden en het vieze wereldje van het voetbal. Mentaal ging hij helemaal onderuit - zelfs het psychiatrische ziekenhuis hielp niet. Het duiveltje zit nu nog steeds op zijn schouders. Een tragiek, door hém zelf verteld - open en bloot. Niet goed wetend wat hem vandaag nog op de been houdt. "Soms ga ik anderhalve dag op stap."
Lees verder

Lava verwoest opnieuw honderden gebouwen op La Palma
De lavastroom uit de vulkaan op het Canarische eiland La Palma heeft al in totaal 1.817 gebouwen verwoest. Tegenover de vorige telling zijn dat er 269 meer, bericht de staatszender RTVE op basis van cijfers van het Europese aardobservatiesysteem Copernicus.
Lees verder

Wie helpt Thijs (26)? "Ik wil zoveel mogelijk blikjes inzamelen, pletten, verkopen en dan alles aan twee goede doelen schenken"
Thijs Brosens (26) uit Meerle (Hoogstraten) doet een oproep: hij wil zoveel mogelijk blikjes inzamelen, ze zelf pletten en daarna verkopen aan een ijzerhandelaar om daarna het geld te schenken aan twee goede doelen: de Slinger in Wortel en voor de opleiding van blindengeleidehonden. Een beetje ook een eerbetoon aan zijn mama Marleen die in augustus overleed en heel actief was als vrijwilligster. Plastic dopjes zijn overigens ook welkom. En als er nog iemand is die Thijs wil helpen om nog beter accordeon te spelen? En hij heeft nog dromen...
Lees verder

Binnenkort op citytrip naar Londen? Let op: deze zaken mag u zeker niet vergeten
Door de brexit is sinds 1 oktober 2021 een internationaal paspoort verplicht voor wanneer u naar het Verenigd Koninkrijk wil. Al is dat niet het enige waar u rekening mee moet houden wanneer u erheen reist. Ook de huidige coronamaatregelen brengen een administratieve rompslomp met zich mee. Wij lijsten even op wat u zeker niet mag vergeten.
Lees verder

OPROEP. Had jij ooit waanzinnige seks waar je anoniem over wilt vertellen?
Het thema 'seks' is er eentje dat over menig tongen rolt. Maar ook eentje waar we maar al te graag over lezen. Daarom gaat Nina wekelijks op zoek naar verhalen over de beste seks ooit. En dat op alle vlakken, want elke superseks is anders. Wil jij graag jouw beste sekservaring delen en vertellen waar je stiekem vaker aan terugdenkt dan je zou willen toegeven? We horen het maar al te graag. En oh, je blijft volledig anoniem.
Lees verder

LIVE. Wat een beauty! Tielemans belangrijk voor Leicester tegen Man United met héérlijke goal
• 8ste speeldag • Aftrap: 16u • King Power Stadium • Herpakt Leicester zich na valse start?
Lees verder

LIVE. Rode kaart en 0-2-achterstand: Union kent dramatische eerste helft tegen Seraing
• 11de speeldag • Aftrap: 16u15 • Stade Joseph Marien • Union staat derde (19 punten), Seraing dertiende (12)
Lees verder

LIVE. Diepen De Bruyne en co de voorsprong na de rust verder uit?
• 8ste speeldag • Aftrap: 16u • Etihad Stadium • Kevin De Bruyne verschijnt wellicht aan de aftrap
Lees verder

Knappe zege: Ambre Ballenghien schiet Red Panthers naar eerste drie punten in FIH Pro League
Een sterke zege van de Red Panthers tegen Duitsland. Nadat de wedstrijd anderhalf uur later begon door een vervelende hijskraan scoorde Ambre Ballenghien de enige treffer op strafcorner. Verdiend voor de Panthers, die hun sterk EK in Amsterdam bevestigden.
Lees verder