Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 14 oktober 2021

Herenthout: Ecobouwers Opendeurdag

Herenthout
Ecobouwers Opendeurdag
Vorig jaar ging het nog online door, maar in de weekends van 6 & 7, 11 en 13 & 14 november kan je weer inspirerende energievriendelijke en duurzame woningen bezoeken tijdens Ecobouwers Opendeur. Dit keer in het echt. Huizeneigenaren over heel Vlaanderen openen de deuren en delen hun ervaringen met ecologisch bouwen en wonen tijdens een rondleiding.
Lees verder

Dag van de jeugdbeweging – 22 oktober
Kom op 22 oktober tussen 7u00 en 8u45 in de kledij van jouw jeugdbeweging naar het Park in Herenthout en krijg een lekker ontbijt gemaakt door de leden van de Jeugdraad. Kom mee eten, dansen en spelen in het park. Trek je uniform, sjaaltje of t-shirt aan en laat zien bij welke jeugdbeweging jij bent! Wie weet krijg je wel een leuk gadget.
Lees verder

Veiligheidsmonitor 2021: jouw mening telt!
Vanaf 18 oktober valt mogelijk de Veiligheidsmonitor 2021 in jouw bus. Dit is een bevraging over diverse veiligheidsthema's. Heb je een enquĂȘte ontvangen? Neem dan zeker deel. Het is een belangrijke bron van informatie voor de uitwerking van het veiligheidsbeleid.
Lees verder

Resultaten zwerfvuilactie 9 oktober 2021
Op zaterdag 9 oktober gingen 61 vrijwilligers op stap in onze gemeente om het zwerfvuil op te ruimen. In totaal werden een 60-tal straten weer proper gemaakt en ook de omgeving van het sportcomplex en de bossen rondom zijn aangepakt.
Lees verder