Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 7 oktober 2021

Gemeente Zottegem: Premie herbruikbare luier

Premie herbruikbare luier
Steeds meer en meer jonge Zottegemse gezinnen schakelen over naar herbruikbare luiers. De moderne wasbare luiers zijn heel gebruiksvriendelijk geworden en zelfs goedkoper dan wegwerpluiers. Bovendien kunnen inwoners bij Stad Zottegem een premie aanvragen voor het gebruik van herbruikbare luiers.
Lees verder

Mobiliteitsplan Zottegem: denk je mee?
We zijn bezig met de vernieuwing van het mobiliteitsplan. Als onderdeel van de opmaak vond vorige week een interactieve workshop plaats waarin werd gewerkt rond de verkeerscirculatie in Zottegem. Wie dat wenst, kan ook online zijn suggesties en idee├źn omtrent dit thema delen op het digitaal inspraakplatform via www.zottegem.be/mobiliteitsplan.
Lees verder

Herfstsfeer in Zottegem centrum
Het Zottegems stadscentrum krijgt een sfeervolle herfstaankleding met twee prachtige pompoentorens. Stad Zottegem werkt hiervoor samen met De Pompoenhoeve uit Sint-Goriks-Oudenhove, die voor de torens hun diverse soorten pompoenen gebruiken, van klein tot werkelijk reuzegroot.
Lees verder

BE-Alert test op 7 oktober
Bij noodsituaties is het belangrijk om iedereen zo snel mogelijk te kunnen verwittigen. Daarom gebruiken we al jaren BE-Alert, het elektronisch alarmeringssysteem van het Nationaal Crisiscentrum. Op donderdag 7 oktober om 15.00 uur voeren we een test uit, en krijgen alle inwoners die ingeschreven zijn op BE-Alert een sms-bericht.
Lees verder