Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 15 oktober 2021

Gemeente Zottegem: Met de gids op stap: programma 2021-2022

Met de gids op stap: programma 2021-2022
Zin om Zottegem beter te leren kennen? Ga dan zeker eens met één van de stadsgidsen op stap! Elke tweede zondag van de maand kan je deelnemen aan een originele wandeling doorheen het stadcentrum en de deelgemeenten.
Lees verder

Vertelcollectief Ratara verrast met verhalen over de Zeven Hoofdzonden in Bibliotheek Zottegem
Meestervertellers van vertelcollectief Ratara laten de Zottegemnaar één keer paar maand gruwelen en genieten van een verhaal over één van de Zeven Hoofdzonden. Donderdag 21 oktober is het de beurt aan 'Ira' oftewel woede, en brengen ze een verhaal waar je bloed van gaat koken.
Lees verder

Stad Zottegem werft aan!
Op zoek naar een interessante en uitdagende job dicht bij huis? We zijn op zoek naar volgende talenten met een hart voor onze stad: een theatertechnicus, een kok voor het Woonzorgcentrum Egmont, een magazijnier, een ploegbaar en een technisch assistent centrumonderhoud. Solliciteren kan tot vrijdag 29 oktober! 
Lees verder

Kerstmarkt 2021: inschrijvingen starten dinsdag 19 oktober
Na aan jaar afwezigheid omwille van corona, maakt Stad Zottegem zich dit jaar terug op voor de Kerstmarkt 2021! Net zoals vorige edities wordt de Markt van Zottegem overdekt en omgetoverd tot een sfeervol kerstdorp. Wil je graag een chalet uitbaten tijdens de Kerstmarkt? Zowel voor een permanente als een niet-permanente chalet kan je vanaf dinsdag 19 oktober om 10.00 uur een aanvraag indienen.
Lees verder