Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 7 oktober 2021

Gemeente Zottegem: Bekendmaking verplaatsen gemeenteweg 68

Bekendmaking verplaatsen gemeenteweg 68
De gemeenteraad heeft in zitting van 20 september de gedeeltelijke verplaatsing van gemeenteweg nr. 68 gelegen in de deelgemeente Sint-Maria-Oudenhove definitief vastgesteld. Hier kan je het gemeenteraadsbesluit inkijken.
Lees verder

Week van de Markt: mooie prijzen voor bezoekers Zottegemse dinsdagmarkt
Van 4 tot 10 oktober organiseren de Provincie Oost-Vlaanderen en EROV de 'Week van de Markt'. Tijdens die week staan marktkramers en de marktbeleving centraal. 37 Oost-Vlaamse gemeenten nemen delen waaronder uiteraard ook Zottegem. Wie een bezoekje brengt aan de Zottegemse dinsdagmarkt, maakt kans op een 'Weekendje weg in Oost-Vlaanderen' ter waarde van 250 euro.
Lees verder

Bekendmaking van gemeentelijke inventaris van leegstaande en verwaarloosde bedrijfsruimten
De inventaris van de door de Vlaamse Gemeenschap geregistreerde leegstaande en verwaarloosde onroerende bedrijfsgoederen op Zottegems grondgebied is bekend gemaakt en ligt nog tot vrijdag 29 oktober 2021 voor iedereen ter inzage.
Lees verder

OCMW Zottegem werft aan!
We zijn op zoek naar twee tijdelijke keukenhulpen. Als keukenhulp help je het keukenteam om voor aangepaste, lekkere, gezonde en afwisselende maaltijden klaar te maken voor bewoners en personeel. Iets voor jou? Solliciteren kan tot en met dinsdag 19 oktober om 12.00 uur 's middags.
Lees verder