Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zondag 3 oktober 2021

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: Wolvenstraat onderbroken van 4 tot 15 oktober

Wolvenstraat onderbroken van 4 tot 15 oktober
Van maandag 4 tot vrijdag 15 oktober zal Fluvius werken uitvoeren in de Wolvenstraat, vlak voor het kruispunt met de Mechelbaan. In deze periode moet het autoverkeer omrijden via Berlaarbaan en Mechelbaan. Fietsers kunnen het kleine wegje aan de werfzone nemen.
Lees verder

Gemeentehuis gesloten op 22 oktober
Op vrijdag 22 oktober zal het gemeentehuis uitzonderlijk gesloten zijn. Door een update van heel wat computerprogramma's zullen zij die dag niet beschikbaar zijn. Bijgevolg zullen we ook heel wat diensten niet kunnen aanbieden.
Lees verder

Gemeenteraad opnieuw open voor publiek
Op maandag 4 oktober komt de gemeenteraad opnieuw samen in het gemeentehuis. Voor het eerst sinds de uitbraak van de coronapandemie mag er weer publiek de vergadering in levende lijve bijwonen. Ook online blijft de vergadering rechtstreeks te bekijken. De agenda vind je op onze website.
Lees verder

Heraanleg voetpad Walemstraat
Het voetpad in de Walemstraat aan de kant van de oneven huisnummer tussen de Liersesteenweg en de Keizerstraat heeft zijn beste tijd gehad. Daarom starten op maandag 4 oktober werken voor de aanleg van een nieuw voetpad.
Lees verder

Foto's welkomstmoment nieuwe inwoners
In het prachtige decor van de Wintertuin ontvingen we vanmiddag de nieuwe inwoners die het voorbije jaar in onze gemeente zijn komen wonen. Onze fotograaf Georges was er ook en zorgde voor een mooie reportage. De foto's kan je bekijken in ons Flickr-album.
Lees verder