Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zaterdag 16 oktober 2021

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: Openbaar onderzoek omgevingsvergunning - OV/2021/298 - Kegelshoeklaan 12 - Kristof Spr...

Openbaar onderzoek omgevingsvergunning - OV/2021/298 - Kegelshoeklaan 12 - Kristof Spruyt en Caroline Van Limbergen
Lees verder

Werken Kempenarestraat en kruispunt met Mechelsesteenweg
Op maandag 18 oktober starten er werken in de Kempenarestraat tussen de Mechelsesteenweg en Strijbroek. Deze zullen twee weken duren. Daarna wordt er ook twee weken gewerkt aan van de Kempenarestraat met de de Mechelsesteenweg.
Lees verder

Werken Lombaarstraat, Mechelbaan en Heivelden
Een tijdje geleden voerde Fluvius werken uit in de Lombaardstraat, Mechelbaan en Heivelden. De juiste kabel was toen niet voor handen, dus komen ze de werken nu afronden. Hou dus rekening met enige verkeershinder van maandag 18 tot en met vrijdag 22 oktober.
Lees verder

Dag van de Jeugdbeweging: ontbijt en springkastelen
We zijn apetrots op onze jeugdbewegingen! Na een jaar waarin ze het beste van zichzelf gaven, verwent de gemeente hen met een lekker ontbijt en toffe springkastelen. Kom op vrijdag 22 oktober naar het speelterrein achter het gemeentehuis.
Lees verder

Clemenceaustraat drie dagen onderbroken aan nr. 168
Op woensdag 20, donderdag 21 en vrijdag 22 oktober vinden er nutswerken plaats in de Clemenceaustraat ter hoogte van huisnummer 168. Dat is net voorbij het zwembad. De straat zal volledig onderbroken zijn. Voetgangers en fietsers kunnen wel steeds door.
Lees verder