Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zaterdag 2 oktober 2021

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: Kom naar de feestelijke opening van ons tuttendorp

Kom naar de feestelijke opening van ons tuttendorp
Psst, zag jij het ook? Achter het gemeentehuis, bij de treurwilgen, staat een schattig dorpje. Ons tuttendorp. De voorbije zomer maakten we er een fijne plek van. Op zaterdag 9 oktober vieren we de feestelijke opening ervan. Alle peuters en kleuters, papa's en mama's, opa's en oma's zijn welkom!
Lees verder

Uitgestelde nieuwjaarsreceptie heeft nieuwe datum
Weet je nog dat we in januari beloofden om de nieuwjaarsreceptie, die we toen moesten afgelasten wegens corona, te organiseren zodra de pandemie het zou toelaten? Wel, het is zo ver! Op zondag 24 oktober nodigen we jullie allemaal uit om het glas te heffen op 2021!
Lees verder

Fairtrademarkt (H)eerlijk Katelijne op zondag 10 oktober
Zondag 10 oktober ben je van 14 tot 19 uur welkom in Domein Roosendael voor een gezellige fairtrademarkt met lokale producten en spectaculaire animatie.
Lees verder

Veilig naar school met de digitale schoolroutekaart
De kortste weg is niet altijd de veiligste. Hoe fiets je het veiligst naar de verschillende lagere en middelbare scholen in onze gemeente? Je ontdekt het nu dankzij onze vernieuwde digitale schoolroutekaart.
Lees verder

Fairtrademarkt (H)eerlijk Katelijne op zondag 10 oktober
Zondag 10 oktober ben je van 14 tot 19 uur welkom op (H)eerlijk Katelijne: een gezellige fairtrademarkt met lokale producten en spectaculaire animatie. Locatie? Het prachtige Domein Roosendael. De perfecte formule voor een geslaagde zondagnamiddag!
Lees verder