Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 21 oktober 2021

Gemeente Sint-Gillis-Waas: Vacature directeur basisonderwijs GBS Het Kompas

Gemeente Sint-Gillis-Waas
Vacature directeur basisonderwijs GBS Het Kompas
De gemeente zoekt een directeur basisonderwijs voor GBS Het Kompas (voltijds - statutair - m/v/x).
Lees verder

Winnaars marktactie 2021 bekend
De winnaars van onze marktactie zijn bekend! Proficiat!
Lees verder

Inspiratiemomenten beweegbank: zaterdag 23 oktober
Op zaterdag 23 oktober organiseert de dienst Sport twee inspiratiemomenten rond de beweegbank aan de parking van sporthal Molenberg. Tijdens sessie 1 (9.45 - 10.45 uur) of sessie 2 (11 tot 12 uur) kunnen deelnemers kennismaken met de beweegbank.
Lees verder

Herstel betonvakken in Voshoek, Reepstraat, Heerweg en Molenhoekstraat (18 - 29 oktober)
Tussen 18 en 29 oktober herstelt aannemer Emeric D'Hollander betonvakken in de Voshoek, Reepstraat, Heerweg en Molenhoekstraat. De hinder blijft beperkt, want er blijft overal beurtelingse doorgang mogelijk.
Lees verder

Het vaccinatiecentrum verhuist naar WZC De Kroon (het Paviljoen)
Vaccinatiecentrum De Route sloot de deuren na een succesvolle vaccinatiecampagne. We gingen op zoek naar een nieuwe locatie die goed bereikbaar was. Die nieuwe locatie is het Paviljoen, verbonden aan Woonzorgcentrum De Kroon.
Lees verder

Doe mee aan de Grote Griezeltelling en maak kans op een mooie prijs!
Samen met Gezinssport Vlaanderen en Sport Vlaanderen brengen we van 23 oktober tot 7 november alle griezels in kaart. En jij kan ons helpen! Tel alle griezels en neem een leuke foto. Wie weet, maak je kans op een mooie prijs.
Lees verder

Okkevoordestraat tijdelijk afgesloten door opkuis kalkoplossing
Er is een witte substantie gevonden in de gracht in de Okkevoordestraat. Dit werd geanalyseerd en is een soort kalkoplossing. Dit is NIET gevaarlijk voor de omgeving of mensen. Dit wordt uit voorzorg opgekuist. De Okkevoordestraat is even afgesloten.
Lees verder

Reveil 2021
Op 1 november doorbreekt Reveil tussen 17 en 18 uur (rond zonsondergang) de stilte op meer dan 100 begraafplaatsen in Vlaanderen. Dit jaar nemen we voor de eerste keer deel op de begraafplaats in Sint-Gillis-Waas met intieme muziek en verhalen.
Lees verder

Gezocht voor reünie: deelnemers massaspel Tempus.
In 2021 is het 20 jaar geleden dat het massaspel Tempus plaatsvond. Was je er toen zelf bij als acteur, figurant, medewerker, decorbouwer, tapper ... ? Schrijf je dan in voor de reünie in GC De Route op zaterdag 20 november om 14 uur.
Lees verder

Springkastelen en stoepkrijt op Dag van de Jeugdbeweging
We pakken deze dag dit jaar grootser aan: alle kinderen kunnen zich op 22 oktober uitleven op een springkasteel dat de gemeente aanbiedt op hun basis- en kleuterschool. Na het springplezier krijgt elk kind ook een doosje stoepkrijt mee naar huis.
Lees verder

Volg de gemeente- en OCMW-raad van 28 oktober digitaal
Op donderdag 28 oktober vinden de gemeenteraad en OCMW-raad fysiek plaats. Je kan de zittingen digitaal volgen vanaf 20 uur of herbekijken de dag erna.
Lees verder