Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 1 oktober 2021

Gemeente Mol: “Vaccinatiecentrum stoomt meteen verder”

"Vaccinatiecentrum stoomt meteen verder"

We ontvingen van de hogere overheid een eerste timing voor de 'boosterprik' aan 65-plussers. Deze timing houdt ook meteen in dat het vaccinatiecentrum nog zeker tot het einde van het jaar operationeel blijft. Ons pop-upvaccinatiecentrum op site De Zwaan schiet dan ook meteen in gang voor de verdere voorbereidingen. Vandaag vertrokken de uitnodigingen voor een derde prik naar 1.816 85-plussers. De stabilisatie van het aantal besmettingen en de ziekenhuisopnames blijft aanhouden. De versoepelingen van de afgelopen weken leiden dus gelukkig niet tot forse stijgingen.

Lees verder

Vaccinatie-update: "Vaccinatiecentrum zeker tot eind van het jaar operationeel"

We ontvingen van de hogere overheid een eerste timing voor de 'boosterprik' aan 65-plussers. Deze timing houdt ook meteen in dat het vaccinatiecentrum nog zeker tot het einde van het jaar operationeel blijft. Ons pop-upvaccinatiecentrum op site De Zwaan schiet dan ook meteen in gang voor de verdere voorbereidingen. Gisteren vertrokken de uitnodigingen voor een derde prik naar 1.816 85-plussers.

Lees verder

Vrijwilligers gezocht om Nederlands te oefenen met anderstalige volwassenen

Praatpunt zoekt Nederlandstalige vrijwilligers die met anderstalige volwassenen Nederlands willen oefenen. Kan jij op donderdagavond tussen 19 en 21 uur tijd vrijmaken? Spreek je vlot Nederlands, ben je sociaal en kom je graag in contact met andere culturen? Neem dan vrijblijvend contact op met de dienst samenlevingsopbouw via 014 33 16 22 of samenlevingsopbouw@gemeentemol.be. De wekelijkse praatmomenten van Praatpunt vinden plaats bij CVO Kempen, Chrysantenlaan 10.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt jurist

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds jurist, in contractueel dienstverband, niveau A, salarisschaal A1-A3, in een contract bepaalde duur voor 6 maanden. Solliciteren kan tot en met 10 oktober bij voorkeur via het online sollicitatieformulier

Lees verder