Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 15 oktober 2021

Gemeente Mol: SCK-CEN bouwt nieuwe hoofdingang op Boeretang

SCK-CEN bouwt nieuwe hoofdingang op Boeretang

SCK-CEN realiseert de komende maanden een nieuwe hoofdingang op de Boeretang. De nieuwe hoofdingang bestaat uit een ontvangstgebouw langs de privéweg ter hoogte van de Goorstraat. In april 2023 moeten de werken klaar zijn. De werken hebben een impact op de verkeersstromen van en naar SCK-CEN tijdens en na de werken. SCK-CEN informeerde alle omliggende bewoners via een buurtbrief.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt halftijds teamassistent voor contract onbepaalde duur

Het gemeentebestuur zoekt een halftijds (19 uur/week) technisch assistent teamassistent. Het gaat over een contract voor onbepaalde duur in niveau D, salarisschaal D1-D3. Deze vacature is enkel opengesteld voor kandidaten met een arbeidshandicap. Solliciteren kan tot en met vrijdag 29 oktober 2021 via het online sollicitatieformulier. We leggen een wervingsreserve aan. 

Lees verder

Gezocht: gezinnen met kinderen voor fotoshoot in Jakob Smitsmuseum

Het Jakob Smitsmuseum zoekt gezinnen met kinderen voor een professionele fotoshoot. Jullie komen een uurtje langs op woensdag 27 oktober tussen 12 en 13.30 of om 15.30 in het museum (Sluis 155a). Topfotograaf Bart Van der Moeren maakt die dag leuke foto's van jouw gezin om te gebruiken voor onze nieuwe website.  Heb je interesse? Laat het zo snel mogelijk weten via jakobsmits@gemeentemol.be of via 014 31 74 35.

Lees verder

Radio 2 strijkt neer in veerkrachtig dorp Ginderbuiten op 20 oktober

Op woensdag 20 oktober strijkt Radio 2 neer op de speelplaats van basisschool Klim-op, Ginderbuiten 212. Van 12 tot 13 uur maakt de radiozender een uitzending over Veerkrachtige dorpen. De presentatoren gingen op zoek naar de manier waarop de inwoners samen met hun gemeentebestuur en de provincie Antwerpen de komende jaren een aantal belangrijke uitdagingen willen aanpakken. Benieuwd hoe Ginderbuiten het doet? Kom zeker langs of stem af op Radio 2 Antwerpen via 97.5 fm.

Lees verder