Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 19 oktober 2021

Gemeente Mol: Openbaar onderzoek ‘Gedeeltelijke opheffing van gemeenteweg’

Openbaar onderzoek 'Gedeeltelijke opheffing van gemeenteweg'

Tussen de Muysertstraat en de Sint-Bernardusstraat lopen een aantal buurtwegen noordwaarts richting 'Miramar'.  Deze wegen zijn ingeschreven in de atlas der buurtwegen als buurtwegen nr. 86.  Deze buurtwegen hebben een breedte van 3 meter en lopen over de percelen van de aanpalende privaat percelen.  De meest linkse van deze buurtwegen, gelegen achter woning Muysertstraat 68 is doodlopend, in onbruik en niet meer zichtbaar op het terrein.  Om de administratieve en juridische toestand aan te passen aan de feitelijke toestand werd de procedure tot opheffing van dit verlaten buurtweggedeelte opgestart.

Lees verder

Gezocht: jobstudenten verzorging voor weekendwerk woonzorgcentrum Ten Hove

Het gemeentebestuur zoekt drie jobstudenten verzorging voor weekendwerk in woonzorgcentrum Ten Hove. Interesse? Solliciteer zo snel mogelijk via het online sollicitatieformulier.

Lees verder

Gemeentebestuur stelt chrysantenhouders ter beschikking op begraafplaatsen

Vanaf vrijdag 22 oktober stelt het gemeentebestuur chrysantenhouders gratis ter beschikking op alle begraafplaatsen. Je vindt de houders in een verzamelbak aan de ingang van de gemeentelijke begraafplaatsen. Het gemeentebestuur vraagt om chrysanten niet in te graven, maar om deze in de chrysantenhouders te zetten, op of voor de grafzerk. De houders blijven eigendom van het gemeentebestuur en worden op 1 december door onze diensten verwijderd.

Lees verder

Gezocht: 'kampioenen 2021' en 'sportlaureaten 2020-2021'. Nomineer je kandidaat!

Elk jaar huldigt de sportraad de beste sportlui van het afgelopen jaar. Volgend jaar huldigen we daarnaast opnieuw onze sportlaureaten. Samen met de sportraad zoeken we dé sportfiguur van onze gemeente, de jeugdsportclub, jeugdtrain(st)er van het jaar, sportclub, sportverdienste, meest beloftevolle jongere en G-sporter. Nomineer jouw kandidaat vóór 1 december via www.gemeentemol.be/e-loket en surf naar 'Sportlaureaten 2021'. Kies het juiste formulier en vul het in.

Lees verder