Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 6 oktober 2021

Gemeente Mol: GIBBO Galbergen zoekt leraar beroepsgerichte vorming Mechanica

GIBBO Galbergen zoekt leraar beroepsgerichte vorming Mechanica

GIBBO Galbergen, school voor buitengewoon secundair onderwijs, zoekt een leraar beroepsgerichte vorming (BGV) Mechanica voor het schooljaar 2021-2022 voor een zo snel mogelijke indiensttreding. Registreer je via www.mol.sgpool.be en solliciteer zo snel mogelijk via e-mail naar directie.gibbo@gemeentemol.be.

Lees verder

Beurtelings verkeer ter hoogte van Martelarenstraat 15 op 13 oktober

Ter hoogte van Martelarenstraat 15 wordt een gedeelte van de rijbaan afgesloten op woensdag 13 oktober. Die dag voert een aannemer daar werken uit en er wordt beurtelings verkeer ingevoerd. Hierdoor kan er hinder ontstaan. Om de veiligheid te garanderen, is er op 13 oktober ook geen verkeer toegelaten komende vanuit de Vennestraat. Het verkeer moet omrijden via het verbindingsstraatje naar de Gasstraat, Asstraat, Jakob Smitslaan en van daaruit naar de Martelarenstraat.

Lees verder

Eén maand uitstel voor werken omgeving Beeldekenslaan

De aangekondigde herstellings- en asfalteringswerken in de Beeldekenslaan, Peter Benoitstraat en Pater Van Henxthovenstraat worden met één maand uitgesteld. De afgesproken timing is door onvoorziene omstandigheden op een andere werf buiten onze gemeente niet langer haalbaar voor de aangestelde aannemer. De werken starten na het uitstel in de eerste helft van november.

Lees verder

Kom voor jezelf op! Maak je weerbaar dankzij gratis trainingen Huis van het Kind

Ben jij tussen 6 en 18 jaar en wil je sterk(er) in het leven staan? Schrijf je dan in voor (een van) de gratis trainingen in de komende vakantieperioden. Huis van het Kind Baldemore pakt dit schooljaar uit met een uitgebreid aanbod trainingen in alle Baldemore-gemeenten. Een training bestaat uit een 20-tal uren vorming, verspreid over verschillende sessies. De volledige info vind je ook in de flyer die we onder meer aan onze scholen bezorgd hebben. Interesse? Schrijf je dan zeker in via www.gemeentemol.be/inschrijven-weerbaarheidstrainingen-huisvanhetkind. Dit kan tot twee weken voor de start van de training. 

Lees verder