Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 8 oktober 2021

Gemeente Mol: Gemeentebestuur presenteert plannen herinrichting begraafplaats Wezel

Gemeentebestuur presenteert plannen herinrichting begraafplaats Wezel

De begraafplaats van Rauw komt als volgende aan de beurt voor een herinrichting en een verfraaiing. Donderdagavond 7 oktober stelde het gemeentebestuur de intenties en plannen voor aan nabestaanden, inwoners van Wezel en overige geïnteresseerden. Om de plannen te realiseren, moet een aantal graven ouder dan 30 jaar ontgraven worden. We verplaatsen ook enkele graven ouder dan tien jaar. Hiervoor start op 12 oktober 2021 de wettelijke procedure. Dit geeft nabestaanden de kans om eventueel bezwaar aan te tekenen. De presentatie van de plannen vind je op www.gemeentemol.be/begraafplaatswezel.

Lees verder

Weekprogramma woonzorgcentrum Ten Hove 11 - 15 oktober

Onze zorgmedewerkers zorgen wekelijks voor een uitgebreid activiteitenaanbod voor de bewoners. Het nieuwe weekaanbod kan je hier vinden.

Lees verder

'Dienstverlening op afspraak' blijft behouden na corona

Ook na de coronacrisis blijven we onze dienstverlening hoofdzakelijk op afspraak aanbieden. Parallel werken we aan de stapsgewijze uitbouw van de snelle dienstverlening aan onze onthaal- en informatiebalies in 't Getouw en welzijnssite Ten Hove. Voor deze zogeheten vijfminuutverrichtingen ben je zonder afspraak welkom tijdens ruime openingsuren. Om het werken op afspraak vlotter te laten verlopen, voeren we gefaseerd een online afsprakensysteem in.

Lees verder

Sporthal Den Uyt investeert in zuinige en duurzame LED-verlichting

Binnenkort sport je in sporthal Den Uyt onder gloednieuwe LED-lampen. Niet alleen fijn voor jou, maar ook goed voor het milieu! Zowel de zalen als de inkomhal, gangen en bergingen krijgen nieuwe duurzame lampen. De kleedkamers en het onthaal waren al voorzien van LED-licht. De plaatsing door firma Varda staat gepland van 11 tot 22 oktober. Sporters ondervinden hiervan geen hinder.

Lees verder